X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Modrić, najboljši igralec svetovnega prvenstva v Rusiji

Luka Modrič je bil v Rusiji proglašen za najboljšega nogometaša svetovnega prvenstva. Igralec Real Madridja je prejel nagrado, potem ko je vodil Hrvaško do zgodovinskega druge mesta na svetovnih prvenstvih. Modrić v tekmovanju za zlato žogo svetovnega prvenstva premagal belgijskega napadalca Hazarda, ki je osvojil srebrno žogo in in Francoza Griezmanna, ki je osvojil bronasto žogo.

Luka Modrić, ki je začel v prvi postavi Hrvaške na vseh sedmih tekmah svetovnega prvenstva, je na svetovnem prvenstvu zadeval, ustvarjal priložnosti, izkoriščal enajstmetrovke in svojo reprezentanco povedel do prvega finala v zgodovini svetovnih prvenstev. Pri tem je sam dosegel dva gola (proti Nigeriji in Argentini) in bil izbran za najkoristnejšega igralca (MVP) na teh dveh tekmah in na tekmi proti Rusiji. Modrić je tako to zlato žogo svetovnega prvenstva dodan zlati žogi za najboljšega igralca svetovnega klubskega prvnestva v Abu Dhabiju.

Po tem, ko je bil eden od velikih zvezd v Rusiji 2018, je Modrić končal briljantno sezono, v katerem je osvojil štiri naslove z Real Madridom (Liga prvakov, svetovno klubsko prvenstvo, evropski superpokal in španski superpokal. PRi tem je v sezoni 2017/18 odigral 43 tekem v belem dresu in prispeval še 2 gola in sedem asistenc.