X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Pablo Laso trener leta v Evroligi

Pablo Laso je zaokrožil že tako lepo sezono, potem ko je bil izglasovan za trenerja leta v Evroligi. Baskovski trener Real Madrida, je vodil ekipo belega baleta maja v Beogradu do jubilejnega 10 naslova, t. i. La Décime v maju v Beogradu, je bil izbran s strani preostalih trenerjev Evrolige za najboljšega trenerja v pretekli sezoni.

Nagrada, ki jo je osvojil drugič v svoji karieri, je samo češnja na vrhu torte za Pabla Lasa po fantastični sezoni, v kateri je Real Madrid osvojil Evroligo in špansko ligo Endesa. Beli so osvojili La Décimo v finalni tekmi proti Fenerbahceju, potem ko so v polfinalu zaključnega turnirja premagali tudi CSKA Moskva.

Petnajst naslovov
Trener košarkarske ekipe Real Madrida nadaljuje s pisanjem zgodovine Real Madrida. Potem, ko je zasedel mesto trenerja belega baleta v sezoni 2011/12, je Laso z Realom osvojil že 15 naslovov, kar je v povprečju več kot dva naslova na leto: 2 naslova Evrolige, 1 naslov Interkontinentalnega pokala, 4 naslove lige Endesa, 5 naslovov Copa del Rey in 3 naslove španskega superpokala. Laso je s tem vrnil Real Madrid na sam vrh evropske košarke, kjer je njegovo mesto vedno tudi bilo.