X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

14 sezon golov Sergia Ramosa

Sezona se je za Real Madrid začel v Tallinu v Estoniji, kjer smo bili priča še enemu zadetku Sergia Ramosa. Kapetan belega baleta nadaljuje s svojim strelskimi dosežki v Real Madridu vse od poletja leta 2005, ko je prišel v klub, saj je dosegel gol v vseh 14. sezonah kot Madridista. Kapetan je na tekmi evropskega superpokala proti Atleticu zadel iz enajstih metrov, kar je bil njegov 74 gol za Real Madrid.

Ramos je svoj prvenec dosegel v Atenah v Ligi prvakov na tekmi proti Olympiacosu, 6. decembra 2005. Od takrat naprej je zadel v šestih različnih tekmovanjih: La Liga (53 golov), Liga prvakov (11 golov), Copa del Rey (4 goli), Svetovno klubsko prvenstvo (2 gola), UEFA superpokal (2 gola) in španski superpokdal (2 gola).

Nekaj za spomin
Z novo sezono v teku želi branilec doseči svoj rekord, ki ga je postavil v sezoni 2016/17 v številu doseženih golov. V tisti sezoni je skupaj dosegel deset golov. Kar nekaj njegovih golov se bodo Madridiste spominjale za vedno, potem ko je med drugim dosegel zmagoviti gol ob osvojitvi  La Décime in La Undécime ter tako pokazal kako odločen je tudi pri doseganju golov.