X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Popust pri nakupu dresov 2018/19 za člane KNRMS

Za nami je že prvi krog La Lige sezone 2018/19, zaradi tega je čas, da si vsak pravi navijač Real Madrida pridobi novi dres 13. prvaka Lige prvakov. In da bi lahko vsak član Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia oblekel novi dres, smo vam v sodelovanju z Nogometni Dresi Savage Slovenija tudi v sezoni 2018/19 pripravili poseben popust pri nakupu originalnih dresov Real Madrida, ki ga lahko koristite le člani uradnega Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia. Glede na to, da je Real v lanskem letu osvojil naslov klubskega svetovnega prvaka, imajo še vedno vsi dresi tudi zlat našitek “FIFA WORLD CHAMPIONS 2017”.

Vsi dresi so seveda povsem novi, s pripetimi Adidasovimi certifikati o avtentičnosti, izdelan iz najnovejšega, vrhunskega Adidasovega CLIMA COOL materiala in dobavljivi v vseh odraslih velikostih (S, M, L in XL). Nekateri dresi (po katerih je stalno povpraševanje) so na zalogi in jih lahko dobite takoj, če pa vašega želenega dresa ni na zalogi (ali za dres z imenom in številko po izboru), pa je dobavni rok približno 2-3 tedne od potrditve naročila.

Ne odlašajte in postanite tudi vi zadovoljen lastnik originalnega nogometnega dresa Real Madrida sezone 2018/19 po ugodni ceni pri najboljšem prodajalcu dresov v Sloveniji – Nogometni Dresi Savage Slovenija! Pri tem lahko naročite Adidasov dres Real Madrida za sezono 2018/19 v domači – tradicionalni beli barvi, ki ima črne Adidasove tri črte ter napis Fly Emirates. Poleg domače dresa, pa lahko člani KNRMS po akcijski ceni naročite tudi gostujoči dres Real Madrida v črni barvi s sivimi črtami. Seveda pa je mogoče naročiti tudi vratarjev dres v sinje modri barvi. Kmalu bo mogoče oddati naročilo tudi za tretji dres, ki ga bodo igralci uporabljali v Ligi prvakov in ki je bil izdelan iz odpadne plastike, ki je bila nabrana na plažah preden bi prišla v ocean. Gre za rdeč dres z belim napisom Adidasova in Fly Emirates. Poleg originalnega dresa z imenom in številko igralca na hrbtu, dobite tudi dres z lastnim imenom in številko (npr. LUKA #10, KLEMEN #84, itd …).

V počastitev svetovnih klubskih prvakov leta 2017 so še vedno vsi dresi Real Madrida opremljeni z zlatim našitkom FIFA Svetovni prvaki 2017 (FIFA WORLD CHAMPIONS 2017), ne glede ali gre za dres z našitki LFP ali našitki Lige prvakov. In to še ni vse! Omenjeni našitek dobite člani KNMRS pri naročilu dresa brezplačno!

In kakšne so ugodnosti članov Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia pri nakupu dresov Real Madrida 2018/19?
Za vse člane Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia veljajo naslednje cene dresov domačega, gostujočega in tretjega dresa:

  • dres Real Madrida brez imena in številke (našitek LFP + našitek WC 2017): 40 € (44 € skupaj s poštnino),
  • dres z imenom in številko kateregakoli igralca Real Madrida (našitek LFP + našitek WC 2017): 45 € (49 € skupaj s poštnino),
  • dres z lastnim imenom in številko (našitek LFP + našitek WC 2017): 45€ (49€ skupaj s poštnino),
  • dres Real Madrida brez imena in številke (3 našitki Lige prvakov + našitek WC 2017): 45 € (49 € skupaj s poštnino),
  • dres z imenom in številko kateregakoli igralca Real Madrida (3 našitki Lige prvakov + našitek WC 2017): 50 € (54 € skupaj s poštnino),
  • dres z dolgimi rokavi: + 5 € glede na zgornje cene dresov,
  • v primeru, da naročite več dresov naenkrat, dobite dres brez plačila stroškov poštnine.

V primeru, da z dresom ne bi bili zadovoljni ali da velikost ne bi bila prava, je mogoče le tega v roku 8-ih dni vrniti – vrnitev celotne kupnine, vendar pa to ne velja za drese z lastnim imenom in številko.

Za več informacij o nakupu dresov in oddajo naročila pišite na mail: mare@realmadrid.si ali mitja.muzek@realmadrid.si. Omenjen popust (cena za dres) velja zgolj za člane Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia.