X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Sergio Ramos dosegel že 75 golov za Real Madrid

Sergio Ramos je eden od najboljših branilcev na svetu, vendar pa poleg obrambnih nalog vedno predstavlja nevarnost za nasprotnikov gol, ko se znajde v kazenskem prostoru nasprotnika. To potrjuje tudi njegov impresivni strelski dosežek, potem ko je dosegel že 75 golov odkar je oblekel dres Real Madrida. Še več, zadel je v prav vsaki od 14. sezon odkar je v klubu.

V prvih treh tekmah se je Ramos dvakrat vpisal med strelce. Kapetan je realiziral enajstmetrovko za drugi gol Reala v evropskem superpokalu. Nato pa je zadel še proti Gironi prav tako iz bele točke s “panenko” za prepričljivo zmago belih na Montiliviju.

Odločilni goli
Prejšnjo sezono je končal s petimi goli, vendar pa je bila njegova najboljša sezona v strelskem smislu, sezona 2016/17, ko je dosegel 10 golov. Ramos je človek za velike tekme, potem ko se je podpisal pod kar nekjaj zgodovinskih golov, ki so Realu prinesli La Décimo, La Undécimo in naslov svetovnih klubskih prvakov.