X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

200 nastopov Bala za Real Madrid

Gareth Bale je ob zmagi proti ekipi Viktoria Plzen odigral svojo 200. tekmo v dresu Real Madrida. Valižan je ob tem zabeležil asistenco ob golu Marcela za zmagoviti gol. Napadalcu je to uspelo v svoji šesti sezoni v kraljevem klubu, pri tem pa je zabeležil 135 zmag in dosegel 92 golov. Še več, njegovo ime bo za vedno zapisano v zgodovini Real Madrida, potem ko je v finalu Lige prvakov z odličnimi škarijcami Realu prinesel 13. naslov Lige prvakov.

Bale je nastopil za Real na naslednjih šestih tekmovanjih: La Liga (134 tekem), Liga prvakov (47 tekem), Copa del Rey (devet tekem), Svetovni klubski pokal (štiri tekme), španski superpokal (tri tekme) in UEFA superpokal (tri tekme). Njegova najboljša sezona v smislu nastopov je bila sezona 2014/15, ko je zbral 48 nastopov. Do sedaj je v letošnji sezoni odigral 11 tekme in pri tem dosegel štiri gole. V svojem času v kraljevem klubu je do sedaj osvojil 13 naslovov, vključno s štirimi naslovi Lige prvakov.