X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Valverde debitiral na uradni tekmi Real Madrida

Valverde je na tretji tekmi Lige prvakov v skupinskem delu proti Viktoriji Plzen na domačem Santiago Bernabeu dočakal uradni debi v dresu Real Madrida. Navijači belega baleta so tako prvič lahko videli na delu urogvajskega igralca v 54. minuti tekme, ko je vstopil v igro namesto Isca. Nekdanji igralec Realove druge ekipe je ob debiju dejal: “Zelo sem vesel, da sem debitiral. Smo zmagali, kar je bilo pomembno. Priti v igro s klopi in sodelovati pri golu je tako samo še dodatna nagrada.”

“Premagali smo ekipo, ki prav tako rada igra in ima svoje prednosti, zato obstajajo tudi trenutki, ko ti stvari ne gredo prav. Trener me je prosil, da naj pomagam ekipi v obrambi in da sem še dodaten igralec v igri v napadu. Ne moreš zmagati na vsaki tekmi 4-0, vendar pa je pomembno, da smo osvojili tri točke pred najbolj posebno tekmo. Naslednjo nedeljo je pred nami zelo težka tekma, saj gre za El Clásico kjer želimo vsi igrati in seveda zmagati.”