X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristo zadel ob debiju za prvo ekipo Reala

Napadale Castille Cristo zagotovo nikoli ne bo pozabil 31. oktobra 2018. Potem, ko so se mu izpolnile sanje, da je debitiral v prvi ekipi Real Madrida, je dosegel še zadnji gol (0-4) za kraljevi klub na tekmi Copa del Rey proti ekipi Melilla.

Napadalec s Kanarskih otokov, ki je v 83. minuti zamenjal Asensia, je v 92. minuti po odličnem predložku Odriozole zatresel mrežo domačih za končni rezultat 0-4, je po tekmi dejal: “To je uresničitev sanj. Zelo sem trdo delal, da sem prišel do sem in ne bi mogel biti srečnejši. Hvala trenerju in klubu za priložnost. Trener me je vpoklical v prvo ekipo in upam, da bo vse ostalo potekalo tako, kot je potekalo danes. Navodila so bila kratka, saj mi je trener rekel, da naj ne pretiravam na žogi, igram preprosto, uživam ​​in dosežem gol. Nisem mogel upati na boljši začetek v prvi ekipi Real Madrida.”

Slačilnica
“Neverjetno je biti tako blizu teh igralcev, vendar pa ko se žoga začne kotaliti in si na igrišču, takrat ne razmišljaš več o tem. Uživaš v igri in to je to. Vinicius je odličen za nas in bo postal le še boljši. Je mlad in ima resnično potencial. Ne gre le za prihodnost, temveč tudi za sedanjost in je pravo odkritje. Ne mislim, da so na tako odlično slačilnico, kot je ta, negativno vplivali porazi, zato se dinamika lahko spremeni v trenutku.”