X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

13 strelcev Real Madrida

Trinajst igralcev Real Madrida se je v dosedanjem poteku sezone vpisalo med strelce. Po prvih treh mesecih sezone se je tako med strelce vpisalo že več kot polovica igralcev ekipe. Zadnji igralec, ki se je vpisal na seznam strelcev je bil Dani Ceballos. Vezist je za potrditev zmage proti Celti dosegel fantastičen gol s strelom od daleč.

Benzema je trenutno najboljš strelec belega baleta z 10. goli. Za Francozom je eden najboljših začetkov sezone odkar je igralec Real Madrida, potem ko je dosegel po vsaj en gol v La Ligi (5 golov), v Ligi prvakov (3 goli), v Copa del Rey (1 gol) in evropskem superpokdalu (1 gol). Bale in Sergio Ramos sta naslednja na seznamu najboljših strelcev Reala, potem ko je vsak od njiju zabil 5 golov.

Marcelo je do sedaj dosegel tri golr, medtem ko sta Isco in Asensio prispevala po dva gola. Seznam strelcev z enim golom zaključujejo Mariano, Carvajal, Odriozola, Vinicius ml., Casemiro in Kroos. Vsem igralcevm prve ekipe se je pridružil še napdalec Castille Cristo, ki je dosegel gol v Copa del Rey na tekmi proti Melilli.