X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Skupinski ogled nogometne tekme Espanyol – Real Madrid

Klub navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia svojim članom zagotavlja tudi skupinske oglede tekem Real Madrida. Tako smo od leta 2014 uspešno izpeljali že štiri skupinske oglede domačih tekem La Lige. Tokrat vam ponujamo nekoliko drugačno izkušnjo, in sicer ogled gostujoče tekme Real Madrida pri velikemu tekmecu Barcelone. Govorimo seveda o nogometnem klubu RCD Espanyol, ki ga uvrščamo, podobno kot Real Madrid med najstarejše klube na svetu – deluje namreč že vse od leta 1900.

Potem, ko smo si v skupinski režiji od ustanovitve društva KNRMS v Madridu že ogledali tekme proti Villarrealu, Getafeju, Espanyolu in Real Sociedadu je pred nami še tokrat skupinski ogled tekme belega baleta v Španiji. Tokrat nekoliko drugačen in sicer na RCDE stadionu v Barceloni (kapaciteta 40 tisoč sedišč), kjer domuje nogometni klub RCD Espanyol. Peti skupinski ogled bo tako potekal od četrtka, 24.01.2019, pa do ponedeljka, 28.01.2019, ko se bomo vrnili iz Barcelone. V tem času si bomo torej ogledali nogometno tekmo La Lige med Espanyolom in Real Madridom.

Program potovanja je naslednji:
– 24.01.2019 (v zgodnjih jutranjih urah): prevoz z avtom / s kombijem / s Flixbusom / Gooptijem iz Slovenije do letališča v Benetkah; letalski let iz Benetk (Venice M. Polo) z Ryanairom ob 9:15 proti Barceloni.
– 24.01.2019 – 28.01.2019: nastanitev v enem od hostlu v Barceloni – 4 nočitve.
– 28.01.2019: letalski let ob 7:55 iz Barcelone z Ryanairom, prevoz z avtom / s kombijem / s Flixbusom / Gooptijem nazaj iz Benetk v Slovenijo.

In okvirno koliko vas bi prišlo takšen ogled tekme Reala?

Letalska karta?
Letalsko karto lahko kupite preko spletne strani Ryanara (http://www.ryanair.com/) za let Venice M. Polo – Barcelona – Venice M. Polo (24.01.2019 ob 9:15 – 28.01.2019 ob 7:55). Trenutna cena povratne karte je od 40 € naprej, vendar pa se te cene spreminjajo, tako da vam priporočamo, da si jo kupite čim prej. V skrajnem primeru, da sami nimate kreditne kartice (Mastercard, Visa, Paypal računa…), vam lahko karto kupimo tudi mi, vendar bi vas vseeno prosili, da je to zadnja možnost, ker smo tudi sami omejeni s številom kreditnih kartic in ne nazadnje tudi s samim limitom na kartici.

Prenočišče?
V Barceloni bi se nastanili v enem od hostlov, odvisno od tega, ali bo še prosto za število prijavljenih potnikov. Glede na omejeno število članov, bomo rezervirali skupinske sobe v odvisnosti od števila prijavljenih članov, tako da bi poskušali biti v sobi skupaj samo člani društva. Cena štirih nočitev je odvisna od števila oseb v eni sobi, tako da okvirno pride ena nočitev okoli 20-25 € na osebo, ob večjem številu oseb v eni sobi tudi manj, torej bi 4 nočitve znašale približno okoli 100 €. Nastanitev se bo uredila v odvisnosti od števila prijavljenih oseb.

Vstopnice za nogometne tekme?
Kar zadeva samih kart za nogometno tekmo (točen datum in ura tekme sta navadno znana šele 1 mesec pred tekmo) cena le-teh trenutno še ni znana, saj ceno kart v tem primeru določa Espanyol in ta trenutno še ni znana. Glede na to, da gre za skupinski letni obisk v okviru KNRMS, bomo karte za gostujočo tekmo naročili preko Real Madrida, kar pomeni, da bi vsi člani skupaj bili na gostujoči, Realovi, tribuni med ostalimi navijači Real Madrida. Seveda se pa lahko vsak posameznik odloči za naup karte v lastni režiji. Cene kart navadno znašajo od 50 € naprej, vendar je to okvirna cena, kjer je lahko na koncu cena karte več kot 50 € ali pa manj.

Prevoz do letališča in nazaj ter parking?
Pri vsem tem je potrebno računati še na prevoz iz Slovenije do Benetk (letališča) in nazaj. Glede na dosedanje izkušnje je prevoz relativno poceni, če se gre z lastnim avtom (v obrazcu se nahaja tudi vprašanje, če lahko peljete s svojim avtom do Benetk in nazaj) in da se v enem avtu pelje 5 ljudi. Pri tem se nato avto pusti na letališču in skupaj s prevozom do letališča in nazaj znašajo stroški (bencin, cestnine) na osebo okoli 30-40 € (če je v avtu 5 ljudi). Možno je, da se bomo dogovorili za prevoz preko GoOptija (http://www.goopti.com/), ali Flixbusa (https://www.flixbus.com/), in sicer v primeru, če ne bo dovolj kandidatov, ki bi peljali, vendar pa je v tem primeru cena prevoza odvisna od mesta vstopa in seveda od časa, ko se opravi rezervacija prevoza.

Kaj morate storiti za prijavo na skupinski ogled tekem Real Madrida?
Kot prvo morate dosledno izpolniti obrazec s svojimi podatki, saj je to predpogoj za prijavo. Drugi pogoj pa je, da nakažete 100 € na račun predsednika KNRMS, s čimer boste dokazali, da je vaša prijava resna in da imate resničen namen iti z nami v Barcelono. Da ne bo pomote, tega denarja ne bo nihče iz zadržal zase, ampak se bo zgolj porabil za stroške vašega potovanja (rezervacija hostla, nakup karte za ogled tekme).

OBRAZEC ZA PRIJAVO NA SKUPINSKI OGLED TEKME REAL MADRIDA

Podatki za nakazilo denarja za potrditev skupinskega ogleda:
Po oddani rezervaciji preko zgornjega obrazca lahko denar nakažete na transakcijski račun št.: SI56 0298 6267 3169 613 (NLB), Marko Sotošek, Gorica pri Raztezu 8, 8280 Brestanica
–> pri čemer navedite pod namenom plačila vaše ime in priimek. Primer -> Namen: Plačilo KNRMS Janez Novak.

Za vsa morebitna dodatna vprašanja smo vam na voljo na: info@realmadrid.si, s katerega naslova pa boste tudi obveščeni o naslednjih postopkih v primeru vaše prijave.

Rok za prijavo je do 14.12.2018. Glede na to, da se cena letalskih kart, nastanitve in prevoza vseskozi spreminja, vam priporočamo, da se čim prej prijavite in si s tem zagotovite oz. kupite cenejše vozovnice, rezervacije,…, zato pohitite! Prednost pri prijavi imajo člani KNRMS!

HALA MADRID