X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Znani vsi udeleženski svetovnega klubskega prvenstva 2018

Po finalu pokala Libertadores so sedaj znani vsi udeleženci svetovnega klubskega prvenstva, ki bo potekalo od 12. do 22. decembra v Združenih Arabskih Emiratih, kjer bo nastopil tudi Real Madrid. Beli balet bo poskušal še tretje leto zaporedoma dvigniti pokal za najboljši klub na svetu in svojo sedmi naslov najboljšega v svoji bogati zgodovini.

Ali mehiška ekipa CD Guadalajara (zmagovalec Konfederacije Severne, Srednje Amerike in Karibov) ali japonska ekipa Kashima Antlers (zmagovalec azijske Lige prvakov) bodo prvi nasprotniki Solarijeve ekipe v polfinalu, odvisno kdo bo slavil na tekmi v drugem krogu turnirja.

Druga stran žreba
River Plate je bila zadnja ekipa, ki se je uvrstila na turnir po zmagi v finalu pokala Libertadores. River je tekmo proti Boci Juniors dobil na povratni tekmi s 3-1 na Santiago Bernabéu, potem ko se je prva tekma na La Bomboneri končala z 2-2. Argentinski klub je enako kot Real Madrid neposredno uvrščen v polfinale svetovnega klubskega prvenstva, kjer se bo pomeril z ali ES Tunisom (prvak afriške nogometne konfederacije) ali Al Ainom iz Abu Dabija ali Team Wellington (prvaki Oceanije).

TEKME
1. krog:
– Al Ain-Team Wellington (12. decembra, 16:30)

2. krog:
– ES Tunis-Al Ain / Team Wellington (15. december, 14:00)
– Kashima Antlers-CD Guadalajara (15. december, 17:30)

Polfinale:
– River Plate-ES Tunis / Al Ain / Team Wellington (18. december, 17:30)
– Kashima Antlers / Guadalajara-Real Madrid (19. december, 17:30)

Tekma za 3. mesto: 22. december 14:30
Finale: 22. december, 17:30