X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid v osmini finala Copa del Rey proti Leganésu

Real Madrid je dobil svojega nasprotnika v osmini finala španskega kraljevega pokala Copa del Rey. Belci bodo iskali napredovali v dvoboju z ekipo Leganésa, kjer se bo prva tekma igrala na Santiago Bernabéu v drugem tednu januarja. Povratna tekma bo nato teden dni kasneje na Butarqueju.

Butragueño: “To bo tesen dvoboj”
“Nimamo dobrih spominov na ta dvoboj. Lani so nas izločili, vendar verjamem, da bo tokrat drugače. Seveda bo to tesen dvoboj. Če se želimo uvrstiti v naslednji krog, se bomo morali izogniti zapletenim stvarmi in odigrati fantastično tekmo na obeh tekmah. Na tej stopnji je videti, da bo šlo za zelo izenačen dvoboj. Dejstvo, da so v La Ligi nižje na lestvici ne igra vloge, ko gre za Copo del Rey. Na Bernabéu bomo morali doseči dober rezultat, da nam bo lažje na njihovem igrišču. To bo izenačen dvoboj in zato bomo morali igrati po najboljših močeh.”

“LaLiga in Copa del Rey sta dve različni tekmovanji in časi se spreminjajo. Vsaka tekma ima svojo zgodovino in pot po kateri gre. To ne bo nič podobnega tekmi La Lige. Dejstvo, da so v madridskem okolišu je pozitivna stvar, saj je seznam tekem zelo zahteven in da smo se izognili dolgim potovanjem, poznim prihodom domov, … je za nas veliko boljše.”

Tekme osmine finala Copa del Rey:
– Real Madrid-Leganés
– Getafe-Valladolid
– Betis-Real Sociedad
– Levante-Barcelona
– Athletic-Sevilla
– Sporting-Valencia
– Girona-Atlético Madrid
– Villarreal-Espanyol