X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid in Adidas sta podaljšala sodelovanje do leta 2028

Real Madrid in Adidas sta objavila osemletno podaljšanje sponzorstva do junija 2028.

Adidas je glavni oblikovalec in opremljevalec belega baleta vse od leta 1998. V tem obdobju je Real Madrid osvojil 6 naslovov Lige prvakov, 6 naslovov svetovnega klubskega prvaka, 4 naslove evropskega UEFA superpokala, 6 naslovov La Lige, 5 naslovov španskega superpokala in 2 naslova Copa del Rey.

Cilj za prihodnja leta je ostati na čelu svetovnega nogometa, potem ko je Real Madrid uspešen na igrišču in zagotavlja najboljše izdelke navijačem belega baleta po vsem svetu.

Predsednik Real Madrid, Florentino Pérez, je ob tem dejal: “Real Madrid in Adidas sta med najbolj ikoničnimi blagovnimi znamkami v svetu športa. Normalen naslednji korak je torej podaljšanje uspešnega sodelovanja do leta 2028. Skupaj bomo še naprej gradili ta strateški projekt. Adidas je idealen sponzor za nas. Adidas ponuja najboljšo opremo za naš nastop na igrišču in izven njega ter ima fantastične izvirne izdelke za naše navijače po vsem svetu. Skupaj bomo še naprej imeli dolgoletne uspehe.”

Kasper Rorsted, predsednik uprave Adidasa, je dejal: “Brez dvoma je Real Madrid ena izmed najboljših športnih franšiz na svetu. Navdušeni smo nad tem, da lahko nadaljujemo sodelovanje že vrsto let. Ta dogovor nam po pomagal, da dosežemo naš cilj biti ena najboljših podjetij v svetu športa in da si Adidas zagotovi vodilno mesto v nogometu. Ponosni smo na to, da nudimo drese Real Madridu in z inovativnimi izdelki in slogom vsem navijačem kluba po svetu.”