X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

29 igralcev vpoklicanih za začetek priprav

Real Madrid zaačenja priprave pred sezono 2019/20. Zidane je na začetek priprav, ki se začnejo v Montrealu, vpoklical 29 igralcev. Keylor Navas se bo pridružil ekipi v kanadskem mestu, medtem ko se bo Isco z dovoljenjem trenerja ekipi pridružil v prihodnjih dneh, saj bo v kratkem še drugič postal očka.

Real Madrid se bo že sedmo leto zapored v okviru priprav na novo sezono udeležil mednarodnega pokala prvakov. Prvo tekmo bodo brli igrali v Houstonu proti Bayernu in sicer 21. julija ob 2. uri (20. julij, ob 19h po lokalnem času). Potem bodo beli obiskali dva stadiona, kjer so igrali že lani. 24. julija, ob 1. uri (23. julija ob 19h po lokalnem času), se bodo srečali z Arsenalom na FedExFieldu v Landoverju, v Marylandu. Tura po Združenih državah pa bodo zaključili naa stadionu MetLife v East Rutherford (New Jersey) proti Atléticu. Tekma bo na sporedu 27. julija ob 01:30 (26. julij ob 19:30 po lokalnem času).

SEZNAM VPOKLICANIH IGRALCEV REAL MADRIDA:
Vratarji: Courtois, Navas, Lunin in Altube.
Branilci: Carvajal, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Odriozola, Mendy, De la Fuente in Javi Hernández.
Vezisti: Kroos, Modrić, Isco, Seoane in Fidalgo.
Napadalci: Mariano, Benzema, Bale, Lucas V., Asensio, Brahim, Vinicius Jr., Hazard, Jović, Rodrygo in Kubo.