X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Karim Benzema: 10 let v Real Madridu

Deset let je minilo od prihoda Karima Benzema v Real Madrid. 9. julija 2009 je bil Francoz predstavljen na Santiago Bernabéu v spremstvu Florentina Péreza in Alfreda Di Stéfana. Benzema tako praznuje deseto obletnico odkar nosi beli dres, v tem času pa je postal tudi eden najboljših napadalcev v zgodovini kluba. To potrjuje tudi 465 odigranih tekem, 222 golov in 17 naslovov.

Za Real Madrid je Karim prvič nastopil 29. avgusta 2009 na tekmi proti Deportivu, kmalu zatem pa je dosegel tudi svoj prvi gol v španski ligi, ko je zadel proti Xerezu. S svojim nogometom in goli si je ustvarjal ime in zapisal svoje ime v zgodovino najboljšega kluba na svetu. Njegova odlična uspešnost je kronana s 4 naslovi Lige prvakov, v tekmovanju v katerem je tudi četrti najboljši strelec v zgodovini (60 golov). Poleg tega pa je šesti najboljši strelec v zgodovini Real Madrida.

Super sezona
Benzema je imel za seboj odlično sezono 2018/19, v kateri je bil najboljši strelec ekipe (30 golov) in je odigral največ tekem med vsemi igralci (53 tekem). Poleg tega je vpisal še sedem asistenc. Te številke mu bodo zagotovo dale nov zanos pred začetkom njegove enajste sezone v Real Madridu.