X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

15. sezona Sergia Ramosa v Real Madridu

Sergio Ramos bo začel svojo petnajsto sezono v Real Madridu, v kateri si bo prizadeval za nadaljevanje pisanja zgodovine belega baleta. Kapetan Real Madrida je v zadnjih sezonah bil vseskozi eden ključnih igralcev v klubu na poti uspehov, kar priča tudi 20 osvojenih naslovov v dresu Real Madrida (štirje naslovi Lige prvakov, štirje naslovi svetovnega klubskega prvaka, trije naslovi UEFA superpokal, štirje naslovi La Lige, dva naslova Copa del Rey in trije naslovi španskega superpokala).

Odkar se je Sergio Ramos leta 2005 pridružil klubu, je zbral že 606 nastopov, kar ga uvršča na peto mesto na večni lestvici igralcev z največ nastopi v svetem belem dresu, takoj za Raúlom (741 nastopov), Casillasom (725 nastopov), Sanchísom (710 nastopov) in Santillano (645 nastopov).

Sergio je največ nastopov v eni sezoni v dresu Real Madrida zbral v sezonah 2011/12 in 2013/14, ko je obakrat zbral 51 nastopov v sezoni. Njegovi nastopi so se prišli v naslednjih tekmovanjih: 419 nastopov v La Liga, 119 v Ligi prvakov, 46 v Copa del Rey, 12 v španskem superpokalu, štiri v UEFA superpokalu in šest na svetovnem klubskem prvenstvu.

Zgodovinski goli
Poleg tega, da poveljuje obrambi Real Madrida, vedno predstavlja veliko grožnjo nasprotnikom, ko se pojavi v kazenskem prostoru nasprotnika. Tako se je odkar nosi dres Real Madrida podpisal že pod 84 golov, vključno z nekaterimi zgodovinskimi goli, ko sta gola v finalu za osvojitev 10. in 11. naslova Reala v Ligi prvakov, na svetovnem klubskem prvenstvu leta 2014 in 2018 in recimo na tekmi, ko je Real Madrid osvojil tretji naslov UEFA superpokal.