X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Popusti pri nakupu dresov 2019/20 za člane KNRMS-PMESLO

Čas je, da si vsak pravi navijač Real Madrida pridobi novi dres sezone 2019/20. In da bi lahko vsak član Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia oblekel novi dres, smo vam v sodelovanju z Nogometni Dresi Savage Slovenija tudi v letošnji sezoni 2019/20 pripravili poseben popust pri nakupu originalnih dresov Real Madrida, ki ga lahko koristite le člani uradnega Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia. Glede na to, da je Real v lanskem letu osvojil naslov klubskega svetovnega prvaka, imajo še vedno vsi dresi tudi zlat našitek “FIFA WORLD CHAMPIONS 2018”.

Vsi dresi so seveda povsem novi, s pripetimi Adidasovimi certifikati o avtentičnosti, izdelan iz najnovejšega, vrhunskega Adidasovega CLIMA COOL materiala in dobavljivi v vseh odraslih velikostih (S, M, L in XL). Nekateri dresi (po katerih je stalno povpraševanje) so na zalogi in jih lahko dobite takoj, če pa vašega želenega dresa ni na zalogi (ali za dres z imenom in številko po izboru), pa je dobavni rok približno 2-3 tedne od potrditve naročila.

Ne odlašajte in postanite tudi vi zadovoljen lastnik originalnega nogometnega dresa Real Madrida sezone 2019/20 po ugodni ceni pri najboljšem prodajalcu dresov v Sloveniji – Nogometni Dresi Savage Slovenija! Pri tem lahko naročite Adidasov dres Real Madrida za sezono 2019/20 v domači – tradicionalni beli barvi, ki ima zlate Adidasove tri črte ter napis Fly Emirates. Poleg domačega dresa, pa lahko člani KNRMS po akcijski ceni naročite tudi gostujoči dres Real Madrida v modri barvi s temno modrimi črtami. Seveda pa je mogoče naročiti tudi tretji dres, kjer gre za zeleni dres z modrimi črtami, napisi ter Realovim logotipom. V kolikor želite vratarski dres lahko pošljete povpraševanje in bomo preverili dobavljivost pri našem ponudniku. Poleg originalnega dresa z imenom in številko igralca na hrbtu, dobite tudi dres z lastnim imenom in številko (npr. LUKA #10, KLEMEN #84, itd …).

V počastitev svetovnih klubskih prvakov leta 2018 so vsi dresi Real Madrida opremljeni z zlatim našitkom FIFA Svetovni prvaki 2018 (FIFA WORLD CHAMPIONS 2018), ne glede ali gre za dres z našitki LFP ali našitki Lige prvakov.

 

 

 

 

 

 

In kakšne so ugodnosti članov Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia pri nakupu dresov Real Madrida 2019/20?
Za vse člane Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia veljajo naslednje cene dresov domačega, gostujočega in tretjega dresa:

  • dres Real Madrida brez imena in številke (našitek LFP + našitek WC 2018): 45€ (50€ skupaj s poštnino),
  • dres z imenom in številko kateregakoli igralca Real Madrida (našitek LFP + našitek WC 2018): 50€ (55€ skupaj s poštnino),
  • dres z lastnim imenom in številko (našitek LFP + našitek WC 2018): 50€ (55€ skupaj s poštnino),
  • dres Real Madrida brez imena in številke (3 našitki Lige prvakov + našitek WC 2018): 50€ (55€ skupaj s poštnino),
  • dres z imenom in številko kateregakoli igralca Real Madrida (3 našitki Lige prvakov + našitek WC 2018): 55€ (60€ skupaj s poštnino),
  • v primeru, da naročite več dresov naenkrat, dobite dres brez plačila stroškov poštnine.

V primeru, da z dresom ne bi bili zadovoljni ali da velikost ne bi bila prava, je mogoče le tega v roku 8-ih dni vrniti – vrnitev celotne kupnine, vendar pa to ne velja za drese z lastnim imenom in številko.

Za več informacij o nakupu dresov in oddajo naročila pišite na mail: mare@realmadrid.si ali mitja.muzek@realmadrid.si.

Omenjen popust (cena za dres) velja zgolj za člane Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia.