X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Tour de Madrid – skupinski ogled Madrida

TOUR DE MADRID s Peña Madridista Eslovenia 
Si želite ogledati tekmo Real Madrida? Si želite videti nogometne in košarkarske zvezdnike Real Madrida? Želite občutiti  strast madridisma na stadionu Santiago Bernabeu? Mogoče še zadnjič videti prečudovit stadion v tej arhitekturni obliki? Tokrat imate priložnost za vse to. Klub navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia svojim članom obljublja tudi skupinske oglede tekem Real Madrida, med drugim tudi v Madridu, zato smo za vas sedaj pripravili prav to, 5. skupinski ogled tekme Real Madrida v Madridu.

Potem, ko smo si v skupinski režiji v Madridu že ogledali tekme proti Villarrealu, Getafeju, Espanyolu in Real Sociedadu, je pred nami še peti skupinski ogled tekme belega baleta v Madridu. Peti skupinski ogled bo tako potekal od četrtka, 12.03.2020, pa do ponedeljka, 16.03.2020, ko se bomo vrnili iz Madrida. V tem času pa si bomo v španski prestolnici na kultnem stadionu Santiago Bernabeu ogledali nogometno tekmo La Lige med Real Madridom in Eibarjem. Kdor bo želel, si bo lahko ogledal tudi euroligaški košarkarski obračun med Real Madridom in Crveno Zvezdo, katera bo na sporedu v četrtek, 12.03.2019, v večernih urah.

Program potovanja je naslednji:
– 12.03.2020 (v nočno/jutranjih urah): prevoz z avtom / s kombijem / Gooptijem iz Slovenije do letališča na Dunaju; letalski let iz Dunaja, z Wizzairom ob 05:40 (četrtek, 12.03.2020 • 05:40 – 08:40 • Wizz Air, let 2845) proti Madridu.
– 12.03.2020 – 16.03.2020: nastanitev v enem od hostlov v Madridu ali zasebnem stanovanju – 4 nočitve; ogled Madrida; ogled nogometne tekme Real Madrid – Eibar, ogled košarkarske tekme v euroligi Real Madrid – Crvena Zvezda, Bernabeu Tour, …
– 16.03.2020: letalski let ob 09:45 (ponedeljek, 16.03.2020 • 09:45 – 12:55 • Wizz Air, let 2846) iz Madrida z Wizz Air, prevoz z avtom / s kombijem / Gooptijem nazaj iz Dunaja v Slovenijo.


In okvirno koliko vas bi prišlo takšen ogled tekme Reala?

Letaska karta?
Pa začnimo kar pri letalski karti. Letalsko karto lahko kupite preko spletne strani Wizz Air (https://wizzair.com/) za let Dunaja (Vienna) -Madrid – Dunaj (Vienna) (12.03.2020 ob 05:40 – 16.03.2020 ob 09:45). Trenutna cena povratne karte je od 50 € naprej, vendar pa se te cene spreminjajo, tako da vam priporočamo, da si jo čim prej kupite. V skrajnem primeru, da sami nimate kreditne kartice (mastercard, visa, paypal računa, …), vam lahko karto kupimo tudi mi, vendar bi vas vseeno prosili, da je to zadnja možnost, ker smo tudi sami omejeni s številom kreditnih kartic in ne nazadnje tudi s samim limitom na kartici.

Prenočišče?
V Madridu bi se nastanili v enem od hostlov ali zasebnem stanovanju, odvisno od tega, ali bo še prosto za število prijavljenih potnikov. Naši člani so bili že večkrat v hostlu Las Musas (http://www.lasmusashostel.com/), ki se nahaja dobrih 5 minut od glavnega trga Sol (Calle JESÚS Y MARÍA, 12, 28012, Madrid). Glede na število članov, bomo rezervirali skupinske sobe v odvisnosti od števila prijavljenih članov, tako da bi poskušali biti v sobi skupaj samo člani društva. Cena štirih nočitev je odvisna od števila oseb v eni sobi, tako da okvirno pride ena nočitev okoli 20-25 € na osebo, ob večjem številu oseb v eni sobi tudi manj, torej bi bile 4 nočitvi nekje okoli 100 €. Nastanitev se bo uredila v odvisnosti od števila prijavljenih oseb.

Vstopnice za nogometne tekme?
Kar zadeva samih kart za nogometno tekmo (točen datum in ura tekme je ponavadi znan šele 1 mesec pred tekmo) se cena le-teh spreminja, pri čemer je odvisno od tekme in seveda od mesta na samem stadionu. Glede na to, da gre za skupinski letni obisk si želimo, da bi večina članov sedela čim bolj skupaj, če ne že skupaj, lahko pa se za nakup karte odločite v samostojni režiji. Cene kart se na Santiago Bernabeu gibajo od 50 € naprej, odvisno od izbrane kategorije. Karte bomo skupinsko naročili preko Peña Madridista Eslovenia, v kolikor se boste za to odločili. O samih kartah se bomo tudi še pogovorili med seboj pred samim nakupom.

CENIK VSTOPNIC:

LOKACIJA KAT. B
Grada Baja Lateral – stranski pogled spodaj 135 €
Cuatro Anfiteatro Lateral – stranski pogled zgoraj (4. sektor) 65 €
Grada Baja de Fondo – pogled za golom spodaj 95 €
Tercer Anfiteatro de Fondo – pogled za golom 3. sektor 60 €
Cuatro Anfiteatro de Fondo – pogled za golom zgoraj (4. sektor) 50 €

*Cena posamezne vstopnice se še lahko spremeni, saj cenik za določeno tekmo Real Madrid pošlje ob preložitvi dodeljenih vstopnic!
*V ceno so vštete tudi vse takse za nakazilo v tujino ter obravnavo vstopnic!

PRIKAZ SEDEŽEV NA STADIONU:

photobucket.com

Vstopnice za košarkarske tekme?
Kar zadeva košarkarskih kart euroligaške tekme (tekma je v četrtek 12.03.2020) je prav tako možen nakup preko Peña Madridista Eslovenia, vendar cena še ni popolnoma znana, ampak se cene gibljejo od 25 € – 50 €.

Prevoz do letališča in nazaj ter parking?
Pri vsem tem je potrebno računati še na prevoz iz Slovenije do Dunaja (letališča) in nazaj. Glede na dosedanje izkušnje pride dokaj poceni, če se gre z lastnim avtom (v obrazcu se nahaja tudi vprašanje, če lahko peljete s svojim avtom do Dunaja in nazaj) in da se v enem avtu pelje 5 ljudi. Pri tem se nato avto pusti na letališču na Dunaju in skupaj s prevozom do letališča in nazaj pride pridejo stroški na osebo okoli 80 €/avto (gorivo + cestnine + parking). Možno je, da se bomo dogovorili za prevoz preko GoOptija (http://www.goopti.com/), v primeru, da ne bo dovolj kandidatov, ki bi peljali, vendar pa je v tem primeru cena prevoza odvisna od mesta vstopa in od časa, ko se rezervira prevoz.

Kaj morate storiti za prijavo na skupinski ogled tekem Real Madrida?
Kot prvo morate dosledno izpolniti obrazec s svojimi podatki, saj je to prvo pogoj za prijavo. Drugi pogoj pa je ta, da nakažete 100 € na račun predsednika KNRMS, s čimer boste dokazali, da je vaša prijava resna in da imate resen namen iti z nami v Madrid. Da ne bo pomote, tega denarja ne bo nihče iz društva zadržal, ampak se bo zgolj porabil za stroške vašega potovanja (rezervacija hostla, nakup karte za ogled tekme).

OBRAZEC ZA PRIJAVO NA SKUPINSKI OGLED TEKME REAL MADRIDA

Podatki za nakazilo denarja za potrditev skupinskega ogleda:
Po oddani rezervaciji preko zgornjega obrazca lahko denar nakažete na transakcijski račun št.: SI56 0298 6267 3169 613 (NLB), Marko Sotošek, Gorica pri Raztezu 8, 8280 Brestanica
–> pri čemer navedite pod namenom plačila vaše ime in priimek. Primer -> Namen: Plačilo KNRMS Janez Novak.

Za vsa morebitna dodatna vprašanja smo vam na voljo na: info@realmadrid.si, s katerega naslova pa boste tudi obveščeni o naslednjih postopkih v primeru vaše prijave.

Rok za prijavo je 07.02.2020. Glede na to, da se cena letalskih kart, nastanitve in prevoza vseskozi spreminja, vam priporočamo, da se čim prej prijavite in si s tem zagotovite oz. kupite cenejše vozovnice, rezervacije, …, zato pohitite! Prednost pri prijavi imajo člani KNRMS!

HALA MADRID