X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Uradno obvestilo: Umrl je Lorenzo Sanz

Real Madrid C. F., predsednik kluba in upravni odbor želita izraziti globoko sožalje ob smrti Lorenza Sanza, ki je bil od leta 1995 do 2000 predsednik kluba Real Madrida.

Klub želi izraziti sožalje njegovi ženi Mari Luz, njegovim otrokom Lorenzu, Franciscu, Fernandu, Mariji Luz (Malula) in Diani, kot tudi ostalim v družini in prijateljem. Naše sožalje delijo vse Madridiste.

Real Madrid je v času predsedovanja Lorenza Sanza nadaljeval svojo zgodovino in legendarni status. Lorenzo je bil predsednik kraljevega kluba, ko je ta po 32. letih osvojil svoj dolgo pričakovani sedmi evropski naslov v Amsterdamu leta 1998. Takrat je v finalu proti Juventusu, z edinim golom na tekmi, finale, odločil Predrag Mijatović. Dve leti pozneje, ko je v finalu, v Parizu, s 3:0 padla Valencia, je Real pod Sanzovim vodstvom evropski prvak postal še osmič v svoji bogati zgodovini.

Z Lorenzom Sanzom na čelu Real Madrida je klub osvojil dva evropska naslova, 1 Interkontinentalni pokal, 1 naslov La Lige, 1 naslov v španskem superpokalu, 1 košarkarski naslov španskega prvaka in 1 naslov pokala Saporta.

Celotni Madridismo žaluje po smrti predsednika, ki je velik del svojega življenja posvetil svoji veliki strasti: Real Madridu.

Glede na trenutne okoliščine mu bo Real Madrid čim prej podelil priznanje, ki si ga zasluži.

imgur.com imgur.com

imgur.com imgur.com

imgur.com imgur.com

Slava mu