X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Uradno obvestilo: Real Madrid C. F. bo znižal stroške

Igralci in trenerji prve nogometne in košarkarske ekipe Real Madrida, na čelu s svojima kapetanoma, so skupaj z glavnima direktorjema različnih oddelkov kluba dogovorili, da bodo za letošnje leto prostovoljno znižali plačilo med 10 in 20 odstotki, odvisno od okoliščin, ki bodo še lahko vplivale na končanje aktualne športne sezone 2019/20.

Sprejeta odločitev igralcev, trenerjev in zaposlenih je bila storjena, da se izogne ​​travmatičnim ukrepom, ki bi lahko vplivali na preostale delavce kluba, in prispeva k ekonomskim ciljem kluba glede na zmanjšanje prihodke, ki jih je utrpel klub v tem mesecu zaradi prekinitve tekmovanj in ohromitev velikega dela njegovih komercialnih dejavnosti.

Poslovni odbor kluba odločno podpira to odločitev, za katero meni, da je odgovorna in zgledna.

Real Madrid je ponosen na vse, ki sestavljajo to veliko družino in na svojo neomajno kulturo vrednot, ki je še posebej dragocena v teh težkih časih.

Na enak način želi Real Madrid, njegovi člani in navijači, pokazati vso svojo ljubezen in solidarnost do tistih, ki so utrpeli neposredne posledice te krute bolezni, ki je prizadela vse nas, še posebej tiste, ki so izgubili družinskega člana ali ljubljeno osebo.

Klub želi hitro okrevanje vsem obolelim in želi izreči svojo globoko hvaležnost vsem ljudem, ki igrajo bistveno, zgledno in solidarno vlogo v boju proti COVID-19.

Real Madrid nudi vso svojo podporo in moč s prepričanjem, da bomo skupaj brez dvoma premagali te težke trenutke.