X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Uradno obvestilo: Sprememba višine članarine za člane KNRMS

Izvršilni odbor Kluba navijačev Real Madrid Slovenija (KNRMS) je na 8. redni skupščini članov Kluba navijačev RMS podal predlog o spremembi višine članarine za nove člane in člane s prekinitvijo članstva SIEMPRE MADRIDIDSTA.

V želji, da se člani pridružijo društvu zaradi podpore društvu KNRMS, ne zgolj z namenom po pridobitvi ugodnejših vstopnic za tekme Real Madrida, so člani sprejeli predlog soglasno, kateri prične veljati s 01.05.2020.

Sprejet predlog o višini članarine za člane KNRMS:

  1. Novi člani:
    Novi člani, kateri se prvič včlanjujejo v naše društvo, morajo poravnati letno članarino v znesku 30 €. Član, kateri se včlani v naše društvu pridobi status t. i. članstva SIEMPRE MADRIDISTA. V naslednjem letu, ko član podaljša članarino, le ta znaša 20 € 
  2. Članstvo SIEMPRE MADRIDISTA:
    Člani, kateri redno podaljšujejo članarino, so člani tako imenovanega članstva SIEMPRE MADRIDISTA. To pomeni, da morajo ti člani, v tekočem letu, poravnati članarino v znesku 20 €.
  3. Člani s prekinitvijo članstva:
    Člani, kateri članarine ne plačujejo redno, vendar so že bili člani društva v preteklosti, torej člani z eno ali več letno prekinitvijo t. i. članstva SIEMPRE MADRIDISTA, ob ponovnem podaljšanju članstva znaša članarina 25 €.