X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real, Bayern in Inter skupaj za junake boja proti Covidu-19

Real Madrid C. F. se bo združil z FC Bayernom München in Inter Milanom pri organizaciji evropskega solidarnostnega pokala leta 2021. Trije klubi se bodo tako zbrali, da pošljejo ljudem širom Evrope sporočilo o dobrodelnosti in združevanju.

Dobrodelni dogodek bo vključeval tri nogometne tekme, ki bodo potekale leta 2021 v Madridu, Münchnu in Milanu. Termini teh tekem bodo odvisni od tekmovalnega koledarja in bodo seveda potekali, ko se bodo navijači lahko vrnili na tribune nogometnih stadionov.

Vse tri ekipe bodo nastopile ena proti drugi: Real Madrid bo igral proti Interju v Madridu, Inter bo igral proti Bayernu v Milanu, tekma Bayern München – Real Madridu pa bo potekala v Münchnu. Izkupiček od vseh treh tekem bo namenjen nakupu zdravstvenih sredstev v Italiji in v Španiji.

Na tekmah bodo prisotni tudi zdravstveni delavci, ki se še naprej borijo proti epidemiji koronavirusa Covid-19. Vsi trije klubi želijo z organizacijo omenjenega dogodka izkazati vsem junakom v zdravstvenih vrstah vso našo solidarnost, spoštovanje in hvaležnost.