X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Uradno obvestilo: Ženska ekipa Real Madrida

Real Madrid C. F. želi sporočiti, da je klub na naslov španske nogometne zveze poslal ustrezno dokumentacijo, po kateri se bo ženski nogometni klub Club Deportivo Tacón pridružil Real Madrida, kar je bilo potrjeno na izredni generalni skupščini članov 15. september 2019.

Kraljevska španska nogometna zveza nas je ob enem obvestila, da je oddana dokumentacija pravilna, zato je združitev veljavna in bo dokončno zaključena, ko bo trenutna nogometna sezona 2019/20 končana.

Real Madrid bo tako igral v ženskih nogometnih tekmovanjih v sezoni 2020/21, pri čemer bo ekipa igrala tekme in trenirala v vadbenem centru “Real Madrid City” na Valdabebasu.

Ženski nogometni oddelek bodo poleg članske ekipe sestavljali še ženska ekipa od U-16 do U-19. Mladinske ekipe bodo omogočile Real Madridu, da ostane zvest svoji filozofiji prepoznavanja, usposabljanja in razvoju mladih talentov. Naše ekipe bodo prav tako igrale v svojih tekmovanjih v sezoni 2020/21 naprej.

Real Madrid se veseli tega novega izziva z zavezo, da bo spodbujal ženski nogomet in prispeval k njegovemu razvoju in rasti v naši družbi.