X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Besede predsednika o Ikerju Casillasu

Iker Casillas je eden glavnih simbolov Real Madrida. Danes smo madridiste še posebej ponosni na enega od naših večnih kapetanov. Tudi kapetana španske reprezentance. Danes se je Iker Casillas poslovil od profesionalne kariere, v kateri je prispeval k nadaljnjemu bogatenju zgodovine in legende Real Madrida.

V naš klub je prispel kot otrok, star je bil komaj 9 let, in tu je zrasel, se razvil in postal idol vseh ljubiteljev nogometa.

Danes mu v Real Madridu želimo prenesti svojo ljubezen, občudovanje in seveda hvaležnost za vse, kar nam je dal, tako na igrišču kot zunaj njega. Prav tako se želim zahvaliti njegovi ženi Sari za vso podporo, ki jo je vedno dajala Ikerju Casillasu. Tudi Sara ima vso našo naklonjenost in vso našo ljubezen.

Iker predstavlja vrednote Real Madrida. Ta klub je najbolj ljubljen in občudovan na svetu in takšen je po zaslugi igralcev, kot je Iker Casillas. S svojo zavzetostjo, s svojim delom in s ponižnostjo je osvojil srca madridist, a tudi spoštovanje svojih tekmecev.

V tem klubu je s z Realovim grbom in dresom osvojil vse. Za Real Madrid in madridiste z vseh koncev sveta je bila čast imeti vratarja, kapetana, kot je Iker Casillas.

Za vse otroke, ki prihajajo v Mesto Real Madrida s sanjami, da bodo nekega dne oblekli naš dres, je postavil referenco. Njegova zapuščina bo vedno tukaj. Iker ve, da je tukaj njegov dom in vedno bo tako.