X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Vsi nominirani igralci za idealno postavo Ballon d’Or

Beckham, Figo, Robben, Eto’o, Ronaldo in Cristiano Ronaldo so kot zadnjim pristali na seznamu nominirancev za idealno postavo Ballon d’Or francoske revije France Football. Šest igralcev se je pridružilo Casillasu, Ramosu, Cannavaru, Marcelu, Robertu Carlosu, Breitnerju, Redondu, Seedorfu, Schusterju, Xabiju Alonsu, Didiju, Di Stéfanu, Kopi, Puskasu, Zidaneu in Hagiju, ki jih je francoska revija objavila že predhodno med nominirance za glasovanje rednih sodnikov Ballon d’Or (približno 170 strokovnjakov z vsega sveta), ki bodo decembra razkrili idealno postavo z 11 najboljšimi igralci.

Seznam nominirancev je bil objavljen v treh fazah. Najprej so bili na vrsti vratarji, desni bočni branilci, centralni branilci in levi bočni branilci, ki so se jim nato pridružili obrambni vezisti in napadalni vezisti. Na koncu je bil razkrit seznam desnih napadalnih kril, centralni napadalci in levi krilni napadalci.