X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ramos izenačil rekord nastopov na El Clásicih v La Ligi

Sergio Ramos je na svojem 31. El Clásicu v La Ligi postal eden od le treh igralcev, ki so odigrali toliko derbijev vseh derbijev v omenjenem tekmovanju, skupaj z Gentom in Raúlom. Kapetan je bil ključni igralec na srečanju na Camp Nou (1:3), saj je z drugim golom Reala prevesel tehtnico na stran belega baleta, potem ko je pred tem tudi sam priigral enajstmetrovko.

Ramos je bil vpleten v vsako srečanje La Lige med Real Madridom in Barcelono, odkar je prišel v kraljevi klub pred 16 sezonami. Na vrhu lestvice je tudi po številu nastopov na El Clásicih gledano v vseh tekmovanjih, potem ko je že pri številki 45.

Njegove številke
Poleg svojih 31 El Clásicih v La Ligi je odigral še 7 derbijev v Copa del Rey, 6 v španskem superpokalu in 1 v Ligi prvakov. Zgodba Sergia Ramosa na legendarnih derbijev se je začela 19. novembra 2005, v ligaškem derbiju na Santiagu Bernabéu. Petkrat je do sedaj tudi zatresel mrežo Barcelone, vedno na tekmah La Lige.