X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Uradno obvestilo: Facundo Campazzo

Real Madrid C. F. in Facundo Campazzo sta dosegla dogovor, da čas igranja Facunda v našem klubu konča. Campazzo bo svojo kariero nadaljeval v ligi NBA, kjer bo nosil dres Denverja.

Real Madrid želi izraziti hvaležnost in naklonjenost igralcu za zgledno obnašanje in zavzetost, ki jo je pokazal v času, ko je branil naš dres.

Campazzo je bil del enega najpomembnejših obdobij v zgodovini naše košarkarske ekipe. V tem času je s klubom osvojil 11 naslovov: dva naslova v Evroligi, tri naslove španskega prvaka, dva naslova Copa del Rey in štiri naslove španskega superpokala.

Bil je imenovan za najkoristnejšega igralca (MVP) končnice lige Endesa 2018/19 in Endesa superpokala v letih 2019 in 2020, hkrati pa je bil okronan tudi za MVP Copa del Rey 2020.

V času kot madridista je na svetovnem košarkarskem svetovnem pokalu na Kitajskem osvojil srebrno medaljo z argentinsko reprezentanco.

Real Madrid želi njemu in njegovi družini vse najboljše v novem poglavju poklicne kariere.

Hvala Facu!