X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Novi dresi za sezono 2020/21 – Nogometni Dresi Savage

Tudi v letošnji sezoni ali še posebej v letošnji sezoni, ki je zaradi svetovne situacije povezane s COVID-19 drugačna zaradi stadionov brez gledalcev, smo v društvu Klub navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia ponosni, da lahko svojim članom v sodelovanju z Nogometni Dresi Savage Slovenija ponovno omogočimo, da dobijo novi dres Real Madrida po najnižji ceni v Sloveniji.

Vsi dresi so seveda povsem novi, s pripetimi Adidasovimi certifikati o avtentičnosti, izdelan iz najnovejšega, vrhunskega Adidasovega AEROREADY materiala in dobavljivi v vseh odraslih velikostih (S, M, L in XL). Nekateri dresi (po katerih je stalno povpraševanje) so na zalogi in jih lahko dobite takoj, če pa vašega želenega dresa (ali dres z imenom in številko po izboru) ni na zalogi, pa je dobavni rok približno 2-3 tedne od potrditve naročila.

Zato pohitite in ne odlašajte ter postanite tudi vi zadovoljen lastnik novega nogometnega dresa Real Madrida iz sezone 2020/21 po ugodni ceni pri najboljšem prodajalcu dresov v Sloveniji – Nogometni Dresi Savage Slovenija! Pri tem lahko naročite Adidasov dres Real Madrida za sezono 2020/21 v domači – tradicionalni beli barvi, ki ima rozaste Adidasove tri črte ter napis Emirates FLY BETTER. Poleg domačega dresa, pa lahko člani KNRMS po akcijski ceni naročite tudi gostujoči dres Real Madrida v roza barvi s temno modrimi črtami. Seveda pa je mogoče naročiti tudi tretji dres, kjer gre za prefinjen črno-siv dres z roza črtami. Poleg originalnega dresa z imenom in številko igralca Real Madrida (npr. SERGIO RAMOS #4, HAZARD #7, MODRIĆ #10, itd …) na hrbtu, dobite tudi dres z lastnim imenom in številko (npr. MATIC #7, GAŠPER #35, ROK #10, itd …).

 

In kakšne so ugodnosti članov Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia pri nakupu dresov Real Madrida 2020/21?
Za vse člane Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia veljajo naslednje cene dresov domačega, gostujočega in tretjega dresa:

  • dres Real Madrida brez imena in številke (našitek La Liga): 45€ (50€ skupaj s poštnino v primeru plačila ob prevzemu ali 47€ skupaj s poštnino ob plačilu po predračunu na TRR ali Paypal),
  • dres z imenom in številko kateregakoli igralca Real Madrida (našitek La Liga): 50€ (55€ skupaj s poštnino v primeru plačila ob prevzemu ali 52€ skupaj s poštnino ob plačilu po predračunu na TRR ali Paypal),
  • dres z lastnim imenom in številko (našitek La Liga): 50€ (55€ skupaj s poštnino v primeru plačila ob prevzemu ali 52€ skupaj s poštnino ob plačilu po predračunu na TRR ali Paypal).
  • zlati našitek “19/20” v počastitev španskih prvakov iz sezone 2019/20: 3€ (omenjeni našitek je potrebno posebej naročiti ob naročila dresa in se nato prišteje ceni dresa).

Za več informacij o nakupu dresov in oddajo naročila pišite na mail: mare@realmadrid.si ali mitja.muzek@realmadrid.si.

Omenjen popust (cena za dres) velja zgolj za člane Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia.