X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid v osmini finala Lige prvakov

Real Madrid je v zadnji tekmi skupinskega dela Lige prvakov ugnal Borussio iz Mönchengladbacha, s čimer je potrdil napredovanje v osmino finala kot vodilna ekipa skupine B. Real Madrid je uspešno napredoval iz skupinskega dela Lige prvakov v vseh 29 sezonah, v katerih je ekipa igrala, s čimer je Real edina ekipa, ki je uspel ta podvig.

Real Madrid bo v ponedeljek, 14. decembra, na žrebu, ki bo potekal na sedežu UEFA v Nyonu, izvedel s kom se bo pomerili v izločilnih bojih Lige prvakov. Zidanova ekipa, ki bo na žrebu sodelovala kot nosilec in bo lahko igrala proti eni od teh ekip: Porto, Atalanta, Lazio ali Leipzig.

Real Madrid bo prvo tekmo igral na gostoval 16., 17., 23. ali 24. februarja 2021. Povratna tekma bo na stadionu Alfredo Di Stéfano 9., 10., 16. ali 17. marca 2021. Za žrebanje bosta oblikovana dva bobna, v prvem bobnu bodo vse prvo uvrščene ekipe iz skupinskega dela, medtem ko v drugem bobnu drugo uvrščene ekipe. Nobena ekipa se ne more soočiti z drugo ekipo iz svoje države ali z ekipo, s katero se je že srečala v skupinskem delu.

PRVO UVRŠČENE EKIPE IZ SKUPINSKEGA DELA (1. boben):
Bayern Munchen (Nemčija)
Real Madrid (Španija)
Manchester City (Anglija)
Liverpool (Anglija)
Chelsea (Anglija)
Borussia Dortmund (Germany)
Juventus (Italija)
PSG (France)
 
DRUGO UVRŠČENE EKIPE IZ SKUPINSKEGA DELA (2. boben):
Atlético Madrid (Španija)
Borussia Mönchengladbach (Nemčija)
Porto (Portugalska)
Atalanta (Italija)
Sevilla (Španija)
Lazio (Italija)
Barcelona (Španija)
RB Leipzig (Nemčija)