X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zidane, 150. zmaga kot trener Real Madrida

Zinedine Zidane je z zmago nad Borussio Mönchengladbach dosegel 150. zmago kot trener Real Madrida. Beli so si na stadionu Alfredo Di Stéfano priigrali ključno zmago nad nemško ekipo za uvrstitev med 16 najboljših ekip v Ligi prvakov 2020/21.

Francoski trener, ki je na klopi belega baleta do sedaj osvojil 3 naslove Lige prvakov, 2 naslova klubskega svetovnega prvaka, 2 naslova UEFA superpokala, 2 naslova La Liga in 2 naslova španskega superpokala, je dosegel svojo 150. zmago na 228. tekmi. Njegovi uspehi so bili doseženi v naslednjih tekmovanjih: 105 zmag v La Ligi, 28 zmag v Ligi prvakov, 8 zmag v Copa del Rey, 4 zmage na svetovnem klubskem prvenstvu, 3 zmage v španskem superpokalu in 2 zmagi v UEFA superpokalu. V času, ko je bil Zizou na klopi Reala je ekipa dosegla skupaj 536 golov.

Drugi trener z največ zmagami
Zidane je drugi trener v zgodovini Real Madrida, ki je zabeležil 150 uradnih zmag. Prvemu je to uspelo legendarnemu Miguelu Muñozu, ki je zbral kar 357 zmag. Muñozu in Zidanu nato sledijo Del Bosque (133 zmag), Mourinho (128 zmag) in Beenhakker (121 zmag).