X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ronaldo Nazário in Cristiano Ronaldo v idealni postavi Ballon d’Or

Cristiano Ronaldo in Ronaldo Nazário sta se uvrstila v idealno postavo Ballon d’Or francoske nogometne revije France Football. Napadalca sta svoje mesto v idealni postavi dobila po glasovanju, ki poteka enako kot za nagrado Ballon d’Or (140 novinarjev iz celega sveta). Ob Cristianu, ki je zasedel v napadu levo krilo in sredinskem napadalcu Ronaldu, so v idealni postavi še Yashin, Cafú, Beckenbauer, Maldini, Matthäus, Xavi, Pelé, Maradona in Messi.

Cristiano Ronaldo, najboljši strelec Real Madrida vseh časov (451 zadetkov), je igral za beli balet med 2009 in 2018, ko je zbral 438 nastopov. Med devetletnim obdobjem v Realu je osvojil 16 naslovov (štiri naslove Lige prvakov, tri naslove svetovnega klubskega prvaka, tri naslove UEFA superpokal, dva naslova La Lige, dva naslova Copa del Rey in dva naslova španskega superpokala). Medtem je Ronaldo Nazário igral za Real Madrid med letoma 2002 in 2007. Brazilski napadalec je na 177. tekmah dosegel 104 zadetke in je z Realom osvojil naslov medcelinskega pokala, dva naslova La Lige in en naslov španskega superpokala.