X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Uradno obvestilo: Iker Casillas

Real Madrid C. F. je sporočil, da se je Iker Casillas pridružil Fundaciji Real Madrida kot pomočnik generalnega direktorja.

Iker Casillas je legenda Real Madrida, ki predstavlja vrednote našega kluba in je najboljši vratar v naši zgodovini.

Iker Casillas je osvojil 19 naslovov v 25. letih, ko je branil barve kraljevega kluba: 3 naslove Lige prvakov, 3 naslove svetovnega klubskega pokala, 2 naslove evropskega superpokala, 5 naslovov La Lige, 2 naslova Copa del Rey in 4 naslove španskega superpokala. Na Portugalskem je s Portom dodatno osvojil še 2 naslova portugalske lige, 1 pokalni naslov in 1 superpokal.

Za špansko reprezentanca je odigral 167 tekem in je osvojil 1 naslov svetovnega prvaka (2010), 2 naslova evropskega prvaka (2008, 2012) in 1 naslov svetovnega prvaka do 20 let.

Za svojo športno kariero in človeške lastnosti je prejel številne prestižne nagrade, kot so športna nagrada Princ Asturije, veliki križ kraljevega reda za športne zasluge, zlata medalja kraljevega reda za športne zasluge in zlato medaljo skupnosti Madrid.

Real Madrid je ponosen, da se je eden od velikih kapetanov vrnil domov.