X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid najboljši nogometni klub 21. stoletja

Real Madrid je bil na na podelitvi nagrad Globe Soccer Awards v Dubaju proglašen za najboljši nogometni klub 21. stoletja (2001-2020). Naša ekipa, ki je med letoma 2001 in 2020 osvojila pet naslovov Lige prvakov, od tega tri naslove zaporedoma, je prejela največ glasov in s tem bila boljša od Bayern Münchna, FC Barcelone in Al Ahlya.

Emilio Butragueño je bil prisoten na podelitvi nagrada in je ob tem povedal: “V čast mi je prejeti to nagrado. Za vse je bilo težko leto, zato je prejem te nagrade rezultat prizadevanj ekipe. Nagrado želimo deliti z vsemi, ki sestavljajo družino Real Madrid: predsednikom, igralci, trenerjem, osebjem in seveda navijači.”

“Razumevanje Reala brez navijačev preprosto ne bi bilo mogoče. Navijači nam pomagajo, da rastemo kot klub. Na koncu bi rad vsem zaželel vse dobro v tako težkem letu in upamo, da se bo lahko življenje vrnilo v normalno stanje in da bomo uživali v naši strasti, ki je nogomet, z našimi navijači.”

 

Ni pa bil samo Real Madrid tisti, ki je na omenjeni omenjeni prireditvi prejel nagrado, ampak sta nagradi prejela tudi 2 nekdanja igralca belega baleta. Iker Casillas je prejel nagrado Globe Soccer za izjemno kariero, medtem ko je Cristiano Ronaldo prejel nagrado Globe Soccer za najboljšega nogometaša stoletja (2001-2020).