X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Dončić in Sainz častna člana Real Madrida

Upravni odbor Real Madrida C. F., ki se je danes sestal na sestanku, ki ga je vodil Florentino Pérez, se je odločil, da za častna člana kluba imenuje Carlosa Sainza in Luko Dončića, kar je najvišje priznanje našega kluba.

Real Madrid C.F. želi pokazati javno priznanje športnim potem teh dveh vzorov v svetu svetovnega športa in zgledov naših vrednot, ki poleg tega vsakodnevno izkazujeta pripadnost in strast do našega kluba

Carlos Sainz je legenda in eden najboljših španskih športnikov vseh časov. Njegov izredni dosežki vključujejo dva naslova svetovnega prvaka v reliju med drugimi številnimi naslovi, kot je reli Dakar, ki ga je trikrat osvojil. Leta 2020 je prejel športno nagrado princese Asturije.

Luka Dončić je eden najboljših košarkarjev lige NBA in svetovne košarke, ki je zrasel v Real Madridu. V naš klub je prišel kot otrok, z zgolj 13 leti, nato pa prispeval k temu, da je našo legendo še okrepil s sedmimi osvojenimi lovorikami na 216 tekmah: en naslov v Evroligi in en interkontinentalni pokal, tri naslove v španskem prvenstvu in dva naslova Copa del Rey.