X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Popusti pri nakupu dresov 2021/22 za člane KNRMS-PMESLO

V društvu Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia smo ponosni, da lahko svojim članom v sodelovanju z Nogometni Dresi Savage Slovenija še vedno omogočamo, da dobijo dres Real Madrida po najnižji ceni v Sloveniji.

   

Vsi dresi so seveda povsem novi, s pripetimi Adidasovimi certifikati o avtentičnosti, izdelan iz najnovejšega, vrhunskega Adidasovega AEROREADY materiala in dobavljivi v vseh odraslih velikostih (S, M, L in XL). Nekateri dresi (po katerih je stalno povpraševanje) so na zalogi in jih lahko dobite takoj, če pa vašega želenega dresa (ali dres z imenom in številko po izboru) ni na zalogi, pa je dobavni rok približno 2-3 tedne od potrditve naročila.


   
Pohitite in ne odlašajte ter postanite tudi vi zadovoljen lastnik novega nogometnega dresa Real Madrida iz sezone 2021/22 po ugodni ceni pri najboljšem prodajalcu dresov v Sloveniji – Nogometni Dresi Savage Slovenija!


  

Pri tem lahko naročite Adidasov dres Real Madrida za sezono 2021/22 v domači – tradicionalni beli barvi, ki ima modre Adidasove tri črte ter napis Emirates FLY BETTER. Poleg domačega dresa, pa lahko člani KNRMS po akcijski ceni naročite tudi gostujoči dres Real Madrida v modri barvi z rumenimi črtami, prav tako pa tretji dres v turkizno zeleni barvi z belimi črtami. Poleg originalnega dresa z imenom in številko igralca Real Madrida (npr. MARECLO #12, BENZEMA #9, MODRIĆ #10, itd …) na hrbtu, lahko dobite tudi dres z lastnim imenom in številko (npr. MARKO #7, JAKA #15, ROK #10, itd …).

 

In kakšne so ugodnosti članov Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia pri nakupu dresov Real Madrida 2021/22?
Za vse člane Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia veljajo naslednje cene dresov domačega in gostujočega dresa:

Dres z našitkom La Liga:

  • dres Real Madrida brez imena in številke: 45€ (50€ skupaj s poštnino v primeru plačila ob prevzemu ali 47€ skupaj s poštnino ob plačilu po predračunu na TRR ali Paypal),
  • dres z imenom in številko kateregakoli igralca Real Madrida: 50€ (55€ skupaj s poštnino v primeru plačila ob prevzemu ali 52€ skupaj s poštnino ob plačilu po predračunu na TRR ali Paypal),
  • dres z lastnim imenom in številko: 50€ (55€ skupaj s poštnino v primeru plačila ob prevzemu ali 52€ skupaj s poštnino ob plačilu po predračunu na TRR ali Paypal).

Dres z našitkom UEFA Liga prvakov:

  • dres Real Madrida brez imena in številke: 50€ (55€ skupaj s poštnino v primeru plačila ob prevzemu ali 52€ skupaj s poštnino ob plačilu po predračunu na TRR ali Paypal),
  • dres z imenom in številko kateregakoli igralca Real Madrida: 55€ (60€ skupaj s poštnino v primeru plačila ob prevzemu ali 57€ skupaj s poštnino ob plačilu po predračunu na TRR ali Paypal),
  • dres z lastnim imenom in številko: 55€ (60€ skupaj s poštnino v primeru plačila ob prevzemu ali 57€ skupaj s poštnino ob plačilu po predračunu na TRR ali Paypal).

Za več informacij o nakupu dresov in oddajo naročila pišite na mail: mare@realmadrid.si ali mitja.muzek@realmadrid.si.

Omenjen popust (cena za dres) velja zgolj za člane Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia.