X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

TOUR de MADRID 2022 s Peña Madridista Eslovenia

Posodobitev/spremembe nekaterih informacij:
  • prijave za tour de Madrid se zaključijo v petek 1.4.2022,
  • v našem društvu KNRMS ne moremo zagotoviti, da bodo vsi prijavljeni člani prejeli vstopnico za tekmo (ni 100%, saj ne prodajamo kart, ampak bo odvisno od Real Madrida),
  •  glede na številko pridobljenih vstopnic s strani Real Madrida, bodo vstopnice razdeljene glede na vrstni red prijav,
  • redni člani, članstvo SIEMPRE MADRIDISTA, imajo prednost pred novimi člani, kateri se včlanjujejo v društvo izključno zaradi ogleda tekme.

Težki časi so za nami. Leta 2020 je bilo potovanje v Madrid odpovedano zadnji trenutek zaradi epidemije in ogled tekme proti Eibarju. Tokrat upamo, da našega naslednjega potovanja v Madrid ne bo nič zaustavilo in da se bomo lahko skupaj z igralci Real Madrida veselili nove lovorike. Namreč, vabimo vas na ogled tekme med Real Madridom in Real Betisom, na tekmo zadnjega kroga španskega prvenstva, kjer upamo, da bodo igralci skupaj z nami proslavili naslov španskega prvaka. 

Leta 2012, ko je naše društvo zakorakalo v prvo leto delovanja, smo si nekateri člani v lastni režiji ogledali skupinski ogled tekme v Madridu, kjer smo si takrat ogledali tekmo med Real Madridom in Mallorco, po sami tekmi pa še proslavo za naslov španskega prvaka, tako imenovano proslavo CAMPEONES LA LIGA 2012. Bilo je nepozabno in tudi letos si želimo, da bi na 10. obletnico delovanja našega društva ponovno doživeli novo proslavo – tokrat CAMPEONES LA LIGA 2022! 

Torej, ali želite čutiti strast madridisma na stadionu Santiago Bernabeu? Tokrat imate novo priložnost. Klub navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia svojim članom obljublja skupinske oglede tekem Real Madrida, med drugim tudi v Madridu, zato smo za vas sedaj pripravili prav to, ponovno 5. skupinski ogled tekme Real Madrida v Madridu.

Potem, ko smo si v skupinski režiji v Madridu že ogledali tekme proti Villarrealu, Getafeju, Espanyolu in Real Sociedadu, je pred nami še peti skupinski ogled tekme belega baleta v Madridu. Ogled bo tako potekal od četrtka, 19.05.2022, pa do ponedeljka, 23.05.2022, ko se bomo vrnili iz Madrida. V tem času pa si bomo v španski prestolnici na kultnem stadionu Santiago Bernabeu ogledali nogometno tekmo La Lige med Real Madridom in Real Betisom

  • Program potovanja je naslednji:

19.05.2022 (v nočno/jutranjih urah): prevoz z avtom / s kombijem / Gooptijem iz Slovenije:

  1. do letališča na Dunaju; letalski let iz Dunaja, z letalsko družbo RYANAIR ob 07:00 (četrtek, 19.05.2022 • 07:00 – 10:05RYANAIR, let FR 2965) proti Madridu.
    ali
  2. do letališča v Benetkah; letalski let iz Benetk (Venice Marco Polo), z letalsko družbo RYANAIR ob 10:00 (četrtek, 19.05.2022 • 10:00 – 12:25 • RYANAIR, let FR 848) proti Madridu.
    OPOMBE: odhod z letalskim prevozom je odvisen od članov, kateri bodo potovali in bodo izrazili željo (zadnji dan odločitve o odhodu z letališča je 20.03.2022 – lahko tudi že prej!) .  

19.05.2022 – 23.05.2022: nastanitev v enem od hostlov v Madridu ali zasebnem stanovanju – 4 nočitve; ogled Madrida; ogled nogometne tekme Real Madrid – Real Betis, Bernabeu Tour, ostale športno-kulturne prireditve (po dogovoru)…

23.05.2022: letalski let iz Madrida:

  1. z letalsko družbo RYANAIR ob 10:15 (ponedeljek, 23.05.2022 • 10:15 – 13:05RYANAIR, let FR 2966) proti Dunaju, prevoz z avtom / s kombijem / Gooptijem nazaj iz Dunaja v Slovenijo.
    ali
  2. z letalsko družbo RYANAIR ob 13:40 (ponedeljek, 23.05.2022 • 13:40 – 16:05 • RYANAIR, let FR 849) proti Benetkam (Venice Marco Polo), prevoz z avtom / s kombijem / Gooptijem nazaj iz Benetk v Slovenijo.
  • In okvirno koliko vas bi prišlo takšen ogled tekme Reala?

Letaska karta?
Pa začnimo kar pri letalski karti. Letalsko karto lahko kupite preko spletne strani RYANAIR (https://www.ryanair.com/gb/en) za let Dunaj(Vienna)-Madrid-Dunaj(Vienna) (19.05.2022 ob 07:00 – 23.05.2022 ob 10:15) ali Benetke(Venice Marco Polo)-Madrid-Benetke(Venice Marco Polo) (19.05.2022 ob 10:00 – 23.05.2022 ob 13:40). Trenutna cena povratne karte je od 50€ naprej, vendar pa se te cene spreminjajo, tako da vam priporočamo, da si jo kupite kar se da po najboljši ceni. V skrajnem primeru, da sami nimate kreditne kartice (mastercard, visa, paypal računa…), vam lahko karto kupimo tudi mi, vendar bi vas vseeno prosili, da je to zadnja možnost, ker smo tudi sami omejeni s številom kreditnih kartic in nenazadnje tudi s samim limitom na kartici.

Prosimo vas, da nam sporočite, v kolikor ste letalsko karto kupili.

Pred nakupom letalske karte se pozanimajte s katerega letališča potujejo ostali člani!

POZOR: pri naročilu standardnih letalskih kartah morate paziti, saj je zajet v ročni prtljagi samo nahrbtnik oziroma torba v izmeri 40x25x20cm.

V kolikor želite dodati spodnji kovček (do 10 kg v izmeri 55x40x20cm) ga lahko dodate v nadaljevanju potrditve nakupa vstopnic (za 15€ v eno smer – posamezno dodajanje kovčka) – v tem primeru ne izberete Regular, ampak nadaljujete na Value, ne izberete sedeža ter nato izberete dodaten kovček za ročno prtljago.

 


Prenočišče?
V Madridu bi se nastanili v enem od hostlov ali zasebnem stanovanju, odvisno od tega, ali bo še prosto za število prijavljenih potnikov. Glede na število članov, bomo rezervirali skupinske sobe v odvisnosti od števila prijavljenih članov (v kolikor želi kdo zasebno sobo zaradi covid ukrepov, si lahko sobo rezervira tudi sam), tako da bi poskušali biti v sobi skupaj samo člani društva. Cena štirih nočitev je odvisna od števila oseb v eni sobi, tako da okvirno pride ena nočitev okoli 25-35€ na osebo, ob večjem številu oseb v eni sobi lahko tudi manj, torej bi bile 4 nočitve nekje okoli 100-150€. Nastanitev se bo uredila v odvisnosti od števila prijavljenih oseb.

Vstopnice za nogometne tekme?
Kar zadeva samih kart za nogometno tekmo (točen datum in ura tekme je znan šele 1 mesec pred tekmo) se cena le-teh spreminja, pri čemer je odvisno od tekme in seveda od mesta na samem stadionu. Glede na to, da gre za skupinski letni obisk si želimo, da bi večina članov sedela čim bolj skupaj, če ne že skupaj, lahko pa se za nakup karte odločite v samostojni režiji. Cene kart se na Santiago Bernabeu gibajo od 70€ naprej, odvisno od izbrane kategorije. Karte bomo skupinsko naročili preko Peña Madridista Eslovenia, v kolikor se boste za to odločili. O samih kartah se bomo tudi še pogovorili med seboj pred samim nakupom.

Izbira sedežnega reda zaradi zdravstvenih razmer ni možna, zato bomo pridobili vstopnice, kar se da najboljše in ugodne za vse člane našega društva.

Prevoz do letališča in nazaj ter parking?
Pri vsem tem je potrebno računati še na prevoz iz Slovenije do Dunaja/Benetk(letališča) in nazaj. Glede na dosedanje izkušnje pride dokaj poceni, če se gre z lastnim avtom (v obrazcu se nahaja tudi  vprašanje, če lahko peljete s svojim avtom do Dunaja/Benetk in nazaj) in da se v enem avtu pelje 5 ljudi. Pri tem se nato avto pusti na letališču na Dunaju/Benetkah in skupaj s prevozom do letališča in nazaj pride pridejo stroški na osebo okoli 80€/avto (gorivo + cestnine + parking). Možno je, da se bomo dogovorili za prevoz preko GoOptija (http://www.goopti.com/), v primeru, da ne bo dovolj kandidatov, ki bi peljali, vendar pa je v tem primeru cena prevoza odvisna od mesta vstopa in od časa, ko se rezervira prevoz.

Kaj morate storiti za prijavo na skupinski ogled tekem Real Madrida?
Kot prvo morate dosledno izpolniti obrazec s svojimi podatki, saj je to prvo pogoj za prijavo. Drugi pogoj pa je ta, da nakažete 100€ na račun predsednika KNRMS, s čimer boste dokazali, da je vaša prijava resna in da imate resen namen iti z nami v Madrid. Da ne bo pomote, tega denarja ne bo nihče iz društva zadržal, ampak se bo zgolj porabil za stroške vašega potovanja (rezervacija hostla, nakup karte za ogled tekme). 

Pomembno obvestilo: sami morate preveriti ali izpolnjujete pogoje za tranzit, vstop v državo (Španijo) in za vstop na stadion za ogled tekme.

Za vsako storitev (npr. nakup letalske karte), ki jo opravi društvo v vašem imenu, je potrebno dodatno nakazati na spodaj omenjeni račun.

OBRAZEC ZA PRIJAVO NA SKUPINSKI OGLED TEKME REAL MADRIDA

Podatki za nakazilo denarja za potrditev skupinskega ogleda:
Po oddani rezervaciji preko zgornjega obrazca lahko denar nakažete na transakcijski račun št.: SI56 0298 6267 3169 613 (NLB), Marko Sotošek, Gorica pri Raztezu 8, 8280 Brestanica
–> pri čemer navedite pod namenom plačila vaše ime in priimek. Primer -> Namen: Plačilo KNRMS Janez Novak.

Za vsa morebitna dodatna vprašanja smo vam na voljo na: info@realmadrid.si, s katerega naslova pa boste tudi obveščeni o naslednjih postopkih v primeru vaše prijave.

Rok za prijavo je do petka, do 01.04.2022. Glede na to, da se cena letalskih kart, nastanitve in prevoza vseskozi spreminja, vam priporočamo, da se čimprej prijavite in si s tem zagotovite oz. kupite cenejše vozovnice, rezervacije,…, zato pohitite! 

Prijavijo se lahko izključno samo člani KNRMS!

HALA MADRID y NADA MÁS!