X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Praznujemo 10 let: “Naj živi družina Real Madrida!”

PRAZNUJEMO 10 LET!
Klub navijačev Real Madrid Slovenija – Pena Madridista Eslovenia s svojimi člani letos praznuje 10 let svojega delovanja. Z vami smo že polnih 10 let, v katerih smo kot društvo poskušali uresničiti sanje navijačev Real Madrida v Sloveniji. Ponosni smo, da smo lahko našim članom omogočili oglede raznoraznih tekem, tako v španskem prvenstvu, Ligi prvakov in ostalih tekmovanjih. V tem času smo najbolj ponosni na to, da so bili naši člani prisotni na vseh štirih finalih Lige prvakov v Lizboni, Milanu, Kijevu in Cardiffu. Kot navijaški klub smo imeli tudi edinstveno priložnost, kjer smo si lahko s svojimi člani ogledali vadbeni center Real Madrida, Valdebebas, kar je vsem članom posebej ostalo v spominu. V društvu si ta dogodek predstavljamo kot izjemen dosežek, kot enega izmed vrhuncev 10 letnega delovanja. 

Klub navijačev Real Madrid Slovenija je bil leta 2012 ustanovljen z namenom, da se njihovi člani iz vse Slovenije družijo v čim večjem številu ter da se skupaj udejstvujejo tekem Real Madrida ter med seboj spletejo prijateljske vezi. Člani so med seboj postali zelo povezani, nekateri pa so postali celo najboljši prijatelji. Prvo druženje v Madridu je društvo organiziralo v mesecu maju 2012, potem ko je moštvo Reala iz Madrida osvojilo naslov državnega španskega prvenstva v nogometu. Naši člani so tako bili prisotni na slovesnosti za 32. naslov, tako imenovani proslavi Campeones La Liga 2012. Eden izmed prvih dogodkov v letu 2012 je bil tudi piknik našega društva, katerega smo organizirali v mesecu septembru in ga imenovali za vseslovenski praznik, saj smo se skupaj zbrali kot velika družina Real Madrida v Sloveniji.

Naj živi družina!

Klub navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia