X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Popust pri nakupu dresa 2022/23 za člane KNRMS-PMESLO

V društvu Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia smo ponosni, da lahko svojim članom v sodelovanju z Nogometni Dresi Savage Slovenija še vedno omogočamo, da dobijo dres Real Madrida po najnižji ceni v Sloveniji.

Vsi dresi so seveda povsem novi, s pripetimi Adidasovimi certifikati o avtentičnosti, izdelan iz najnovejšega, vrhunskega Adidasovega AEROREADY materiala in dobavljivi v vseh odraslih velikostih (S, M, L XL in 2XL). Nekateri dresi (po katerih je stalno povpraševanje) so na zalogi in jih lahko dobite takoj, če pa vašega želenega dresa (ali dres z imenom in številko po izboru) ni na zalogi, pa je dobavni rok približno 2-3 tedne od potrditve naročila.

 
Pohitite in ne odlašajte ter postanite tudi vi zadovoljen lastnik novega nogometnega dresa Real Madrida iz sezone 2022/23 po ugodni ceni pri najboljšem prodajalcu dresov v Sloveniji – Nogometni Dresi Savage Slovenija!

 

Real Madrid letos praznuje svojo 120. obletnico 

Tako lahko naročite Adidasov dres Real Madrida za sezono 2022/23 v domači – tradicionalni beli barvi, ki ima purple Adidasove tri črte ter napis Emirates FLY BETTER. Poleg domačega dresa, pa lahko člani KNRMS po akcijski ceni naročite tudi gostujoči dres Real Madrida v purple barvi s črnimi črtami, prav tako pa tretji dres v črni barvi s turkizno zelenimi črtami. Poleg originalnega dresa z imenom in številko igralca Real Madrida (npr. NACHO #6, BENZEMA #9, MODRIĆ #10, itd …) na hrbtu, lahko dobite tudi dres z lastnim imenom in številko (npr. GAŠPER #7, MIHA #15, ROKINHO #10, itd …).

 

Na izbiro imate drese z našitki v verziji La Liga in UEFA Champions League. Vsi dresi, ne glede na verzijo, imajo originalen font, kot je na uradni spletni strani, torej napis kot je na dresih v UCL. 

1. Dres z našitkoma “La Liga” in “Prvaki 2021/22”: dres lahko naročite v verziji La Lige, z naštikoma “La Liga” in “21/22“, kateri predstavlja naslov za prvaka španske La Lige. 

2. Dres z našitkoma UEFA Liga prvakov:  dres lahko naročite v verziji Liga prvakov, z naštikoma “UEFA Fundation for Children” in “Pokal s številko 14“, kateri predstavlja 14 naslovov v Ligi prvakov.

In kakšne so ugodnosti članov Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia pri nakupu dresov Real Madrida 2022/23?
Za vse člane Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia veljajo naslednje cene dresov domačega, gostujočega in tretjega dresa.

CENIK DRESA “La Liga” in “UCL” 2022/23:

DRES “La Liga” & “UCL”  Domači dres Gostujoči dres Tretji dres
Brez imena in številke 50€ 50€ 50€
Z imenom in številko kateregakoli igralca 55€ 55€ 55€
Z lastnim imenom in številko 55€ 55€ 55€


Cenik plačilnih in poštnih storitev:

Način plačila Znesek storitve
Plačilo po povzetju 6€
Nakazilo na TRR ali preko PayPala 3€


Za več informacij o nakupu dresov in oddajo naročila pišite na mail: info@realmadrid.si, mare@realmadrid.si ali mico@realmadrid.si.

Omenjen popust (cena za dres) velja zgolj za člane Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia.

Spletni obrazec za naročilo nogometnega dresa