X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Nogometni dresi SAVAGE – popust za člane KNRMS pri nakupu dresa 2023/24

V društvu Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia smo ponosni, da lahko svojim članom v sodelovanju z Nogometni Dresi Savage Slovenija še vedno omogočamo, da dobijo dres Real Madrida po najnižji ceni v Sloveniji.

Vsi dresi so seveda povsem novi, s pripetimi Adidasovimi certifikati o avtentičnosti, izdelan iz najnovejšega, vrhunskega Adidasovega AEROREADY materiala in dobavljivi v vseh odraslih velikostih (S, M, L, XL in 2XL). Nekateri dresi (po katerih je stalno povpraševanje) so na zalogi in jih lahko dobite takoj, če pa vašega želenega dresa (ali dres z imenom in številko po izboru) ni na zalogi, pa je dobavni rok približno 2-3 tedne od potrditve naročila.

 
Pohitite in ne odlašajte ter postanite tudi vi zadovoljen lastnik novega nogometnega dresa Real Madrida iz sezone 2023/24 po ugodni ceni pri najboljšem prodajalcu dresov v Sloveniji – Nogometni Dresi Savage Slovenija!

 

Tako lahko naročite Adidasov dres Real Madrida za sezono 2023/24 v domači – tradicionalni BELI barvi, ki ima zlato rumene Adidasove tri črte ter napis Emirates FLY BETTER. Poleg domačega dresa, pa lahko člani KNRMS po akcijski ceni naročite tudi gostujoči dres Real Madrida v NAVY barvi, prav tako pa tretji dres v ČRNI barvi. Poleg originalnega dresa z imenom in številko igralca Real Madrida (npr. NACHO #6, MODRIĆ #10, itd …) na hrbtu, lahko dobite tudi dres z lastnim imenom in številko (npr. GAŠPER #7, MIHA #15, ROKINHO #10, itd …).

Na izbiro imate drese BREZ ali Z našitki ter samo v verziji UEFA Champions League (La Liga verzija ni dobavljiva)Vsi dresi imajo originalen font, kot je na uradni spletni strani, torej napis kot je na dresih v UCL

1. Dres z našitkoma UEFA Liga prvakov in "FIFA WC 2022": dres lahko naročite v verziji Liga prvakov, z naštikoma "UEFA Fundation for Children" in "Žoga s številko 14", kateri predstavlja 14 naslovov v Ligi prvakov ter naštikom "FIFA WC 2022", kateri predstavlja naslov klubskega svetovnega prvaka za leto 2022.

Našitek FIFA WC 2022 lahko naročite samo do decembra 2023.

2. Dres z našitkom UEFA Liga prvakov:  dres lahko naročite v verziji Liga prvakov, z naštikoma "UEFA Fundation for Children" in "Žoga s številko 14", kateri predstavlja 14 naslovov v Ligi prvakov.

3. Dres z našitkom FIFA WC 2022:  dres lahko naročite v verziji Liga prvakov, z naštikom "FIFA WC 2022", kateri predstavlja naslov klubskega svetovnega prvaka za leto 2022.

Našitek FIFA WC 2022 lahko naročite samo do decembra 2023.

In kakšne so ugodnosti članov Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia pri nakupu dresov Real Madrida 2023/24?

Za vse člane Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia veljajo naslednje cene dresov domačega, gostujočega in tretjega dresa.
 

CENIK DRESA "UCL" 2023/24:

DRES  "UCL" Domači dres Gostujoči dres Tretji dres
Brez imena in številke 50€ 50€ 50€
Z imenom in številko kateregakoli igralca 50€ 50€ 50€
Z lastnim imenom in številko* 50€ 50€ 50€
Dres z dodatnimi badgi (UCL/FIFA 2022) +5€ +5€ +5€
* Za dres z lastnim imenom in številko je potrebno predplačilo ob naročilu, po predračunu.


Cenik plačilnih in poštnih storitev:

Način plačila Znesek storitve
Plačilo po povzetju 6€
Nakazilo na TRR ali preko PayPala 3€


Za več informacij o nakupu dresov in oddajo naročila pišite na mail: info@realmadrid.si, mare@realmadrid.si ali mico@realmadrid.si.

Omenjen popust (cena za dres) velja zgolj za člane Kluba navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia.

Spletni obrazec za naročilo nogometnega dresa