X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Kroos: Nikoli ne bom pozabil tega čudovitega desetletja

Toni Kros je s spodnjim odzivom nogometni javnosti sporočil, da po koncu sezone odhaja v nogometni pokoj.

“17. julij 2014, dan moje predstavitve v Real Madridu, dan, ki mi je spremenil življenje. Moje življenje kot nogometaša, predvsem pa kot osebo. To je bil začetek novega poglavja v največjem klubu na svetu. Danes, po 10 letih, ob koncu sezone, se to poglavje zaključuje.

Nikoli ne bom pozabil tega čudovitega, uspešnega obdobja! Posebej bi se rad zahvalil predsedniku Florentinu Pérezu, klubu in vsem, ki so me sprejeli z odprtim srcem in zaupali vame. Predvsem pa bi se rad zahvalil vam, drage Madridiste, za vašo naklonjenost in ljubezen od prvega dne do zadnjega.

Ta odločitev hkrati pomeni, da se bo moja kariera aktivnega nogometaša končala to poletje po evropskem prvenstvu. Kot sem vedno rekel, Real Madrid je in bo moj zadnji klub.

Vesel in ponosen sem, da sem v mislih in srcu našla pravi čas za to odločitev. Moja želja je bila vedno končati kariero na vrhuncu svojih zmogljivosti. Od sedaj naprej me vodi samo ena misel in nič ne bo spremenilo tega: A por la 15!!! HALA MADRID IN NADA MAS!”