X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Varovanje osebnih podatkov

Spoštovani,

želimo vas obvestiti o vaših pravicah glede varovanja vaših osebnih podatkov (v skladu z novim zakonom o varovanju podatkov GDPR), o odgovornih osebah, na katere se lahko obrnete ali pritožite in vam bodo pomagali, da lahko vaše zahteve uredite kar najbolj preprosto.

1. Vaše podatke upravlja:
Klub navijačev Real Madrid Slovenija
Gorica pri Raztezu 8
8280 Brestanica
E-pošta: info@realmadrid.si

2. Pristojna zastopnika/pooblaščenca za varstvo podatkov za KNRMS sta:

 1. Marko Sotošek
  Gorica pri Raztezu 8
  8280 Brestanica
  E-pošta: info@realmadrid.si; mare@realmadrid.si
 2. in

 3. MItja Muzek
  Kraigherjeva 31
  2250 Ptuj
  E-pošta: info@realmadrid.si; mitja.muzek@realmadrid.si

Ob uvedbi nove uredbe vam želimo sporočiti, da bomo vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih posredovali ob včlanitvi v naše društvo shranjevali tudi v prihodnje, v evidenci o vseh dosedanjih članih. To so vaše ime, priimek, rojstni datum, naslov prebivališča, e-poštni naslov, telefonska številka in morebitno uporabniško ime na našem forumu. Vsi ti podatki so zabeleženi pod določeno člansko številko, katero vam jo je dodelilo društvo.

V kolikor naročujete vstopnice preko društva hranimo tudi vaše podatke o osebnem dokumentu, kot so vrsta osebnega dokumenta, številka osebnega dokumenta, datum veljavnosti dokumenta in datum izdelave dokumenta.

Podatke pridobljene ob včlanitvi hranimo tako dolgo, dokler ste naš član društva in tudi po tem, ko vam poteče članstvo, saj se vaša članska številka ne spreminja oziroma dokler vam ne poteče članstvo in nato sami zahtevate izbris iz evidence članov društva.

Vaše kontaktne podatke(e-pošta, telefonska številka in stalno prebivališče) uporabljamo za pošiljanje splošnih novic o novostih, katere se nanašajo na društvo, ugodnostih društva, ponudbah, dogodkih in aktivnostih društva, nagradnih igrah, za pošiljanje izdelkov društva (ob včlanitvi/podaljšanju članarine), za pošiljanje obvestil o podaljšanju članstva.

Podatke o dokumentu uporabljamo za posredovanje podatkov Real Madridu, o nabavi vstopnic preko društva, za oglede tekem.

3. Poleg tega so vaše pravice še:

 1. Dostop, izbris(v kolikor vam je poteklo članstvo) in druge pravice: kadar koli lahko pridobite vpogled do shranjenih podatkov, ki se nanašajo na vas (člen 15 Splošne evropske uredbe o varstvu podatkov). Poleg tega imate skladno s členi 16 do 21 Splošne evropske uredbe o varstvu podatkov, pravico do popravka in izbrisa(v kolikor vam je poteklo članstvo) vaših podatkov, pravico do omejitve obdelave in pravico do prenosljivosti podatkov, ki ste nam jih posredovali.

 2. Pritožba: pravico imate, da lahko v primeru pritožbe glede obdelave vaših podatkov, kadar koli stopite v stik z našima pooblaščencema za varstvo podatkov v našem društvu. Njuni kontaktni podatki so navedeni zgoraj.

 3. Preklic: če obdelava podatkov temelji na vaši privolitvi, jo lahko kadar koli prekličete z učinkom za naprej. Če pa obdelava podatkov temelji na našem zakonitem interesu (aktivno članstvo v društvu), lahko takšni obdelavi kadar koli ugovarjate iz razlogov, ki izhajajo iz vaših posebnih razmer. V takšnem primeru bomo vaše podatke obdelovali samo, če za obdelavo obstajajo dokazljivi nujni legitimni razlogi, ki prevladajo nad vašimi interesi, pravicami in svoboščinami ali če obdelava služi uveljavljanju, izvajanju ali obrambi pravnih zahtevkov.

 4. Pošiljanje e-novic: klub navijačev RMS pošilja novice o novostih, ugodnosti, aktivnostih, nagradnih igrah društva, pridobljenih vstopnicah preko društva in podaljšanju članstva. Kadarkoli lahko zahtevate po odstranitvi iz seznama za pošiljanje e-novic in tako ne boste več prejemali novic iz naslova info@realmadrid.si. To velja tako za vse aktivne in neaktivne člane društva.

4. Vaši osebni podatki in kako jih varujemo

Kaj so osebni podatki?
Osebni podatki so podatki, ki jih je mogoče dodeliti vam kot osebi. Sem spadajo na primer vaše ime, priimek, rojstni datum, naslov prebivališča, telefonska številka, e-naslov in morebitno uporabniško ime na forumu.

V kolikor naročujete vstopnice preko društva varujemo tudi vaše podatke o vrsti osebnega dokumenta, številki osebnega dokumenta, datumu izdelave in veljavnosti dokumenta.

Kako društvo KNRMS varuje vaše osebne podatke?
Klub navijačev RMS vaše podatke shranjuje v elektronskem dokumentu, kateri se nahaja v spletnem oblaku “google drive”, na računu info@realmadrid.si, do katerega imata dostop samo pooblaščenca za varovanje osebnih podatkov.

5. Kdaj in za kaj se uporabljajo vaši podatki?

Kdaj Klub navijačev Real Madrid Slovenija uporablja in obdeluje osebne podatke?
Vemo, da je skrbno ravnanje z vašimi osebnimi podatki za vas izjemno pomembno. Ker v Klubu navijačev RMS varstvu podatkov namenjamo posebno pozornost, pri zbiranju, obdelavi in uporabi strogo upoštevamo zakonske določbe.

Klub navijačev RMS vaše osebne podatke in informacije, ki ste nam jih posredovali ob včlanitvi v društvo uporablja za evidenco o vseh članih, pošiljanju novic o novostih, ugodnosti, aktivnostih, nagradnih igrah društva, pridobljenih vstopnicah preko društva in podaljšanju članstva.

Vaše pridobljene podatke, kjer pošljete prošnjo za vstopnice, hranimo in obdelamo za potrebe po pridobitvi vstopnic preko Real Madrida, kar pomeni, da te podatke posredujemo na njihov naslov, v skladu z njihovimi pogoji. Prav tako, naročene vstopnice, v vašem imenu naročimo Real Madridu in opravimo plačilo v vašem imenu.

Vaše podatke zbiramo, shranjujemo in obdelujemo za celotno izvajanje članstva v naše društvo in prav tako vašega nakupa vstopnic. Vaše podatke lahko izbrišemo, če temu ne nasprotujejo zakonske obveznosti hrambe in če ste uveljavljali zahtevek za izbris, če podatkov ne potrebujemo več za izpolnjevanje razloga hrambe ali če je njihova hramba nedopustna zaradi drugih zakonskih razlogov.

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na info@realmadrid.si

Klub navijačev Real Madrid Slovenija – Peña Madridista Eslovenia