X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Adauto Iglesias Fernández

Datum rojstva: 28.10.1928

Datum smrti: 12.09.1991

Kraj rojstva: Mieres (Asturias), Španija

Kariera v klubu: 1947 – 1953

Pozicija: Vratar

Nastopi za Real: 9 nastopov

Adauto Iglesias Fernández je bil rojen 28.10.1928 v Mieresu(Asturias). Poznan je bil kot španski nogometni vratar. Najbolj znan je bil kot igralec Real Madrida. V Real je prestopil leta 1947 iz Caudal de Mieres, iz njegovega rojstnega mesta. V njegovi prvi sezoni pri Real Madridu je bil posojen v mladinsko ekipo Real Madrida, v klub Plus Ultra, kjer pa se je vrnil k Realu v sezoni 1948/49. V tej sezoni je odigral pet tekem za prvo ekipo. Njegova naslednja sezona je bil slaba, saj je odigral le tri tekme za Real Madrid. Ponovno je bil posojen v mladinsko ekipo Plus Ultra, odkoder se je vrnil k Realu v sezoni 1951/52, katera je bila tudi njegova zadnja v dresu Real Madrida. V tej sezoni je odigral le eno samo tekmo v La Ligi. Ob koncu sezone se je preselil v Celto de Vigo, kjer je odigral naslednje 4 sezone. Pomanjkanje njegovega uspeha v Real Madridu je privedlo zaradi dveh odličnih vratarjev v klubu, Bañóna in Alonsa.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com photobucket.com photobucket.com photobucket.com photobucket.com photobucket.com