X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Antonio Santos Peralba


Rojstno mesto: Gondomar (Pontevedra)
Datum rojstva: 1. november 1885
Predsednik: 1940 – 11. september 1943
Lovorike: 

Antonio Santos Peralba Álvarez je bil predsednik Real Madrida v eni od najtežjih obdobij v zgodovini države: takoj po državljanski vojni. Kljub temu mu je uspelo nazaj pridobiti stabilnost v klubu, v času svojega triletnega mandata.

Real Madrid je bil na najnižji točki po koncu državljanske vojne. Ekipa ni imela kakovostnih igralcev; najboljši možje ekipe leta 1936 ekipe so se upokojili, so bili pred tem, da se upokojijo ali pa so bili izgnani. Santos Peralba je po svojih najboljših močeh gradil novo ekipo od spodaj navzgor.

Kljub njegovemu odličnemu delo v klubu, je bil prisiljen odstopiti 6. avgusta 1943, po novi vladi, potem, ko sta bila Real Madrid in Barcelona vpletena v zelo nasilno in sovražno polfinalno tekmo pokala Generalísimo(stari španski pokal). Katalonski predsednik je prav tako podal odstopno izjavo.

photobucket.com photobucket.com photobucket.com photobucket.com photobucket.com photobucket.com photobucket.com photobucket.com photobucket.com photobucket.com photobucket.com photobucket.com photobucket.com photobucket.com photobucket.com