X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Devet igralcev zadelo do sedaj v La Ligi

Seznam strelcev v La Ligi se vztrajno polni z imeni Real Madrida. S sobotnim golom se je nanj uvrstil tudi Pepe ter se tako pridružil Ronaldu, Balu, Jamesu, Benzemaju, Chicharitu, Modriću, Ramosu in Iscotu.

V zvezi z napadalnimi možnostmi Real Madrida v tej sezoni, je sedaj že znano, da so te praktično neomejene. V do sedaj odigranih 9 tekmah La Lige je Real Madrid dosegel kar 33 golov. To dejstvo potrjuje ne le mojstrske zmožnosti igralcev v napadu, temveč tudi ognjevitost kluba v tej sezoni. Seznamu devetih strelcev, ki so že zatresli nasprotnikovo mrežo, se je na sobotnem derbiju pridružil še Pepe z golom v 50. minuti tekme.

Vrh klubske in liste strelcev La Lige zaseda Cristiano Ronaldo, ki je zabil že 16 golov. Na klubski lestvici mu sledita Bale in Benzema, ki sta dosegla vsak po 4 gole, trikrat pa je vratarje s svojimi streli premagal Chicharito. James je nasprotnikovo obrambo premagal dvakrat, po en gol pa so do sedaj dosegli Sergio Ramos, Modrić, Isco in Pepe.