X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Modrić

Modrić je stopil pred novinarje dan pred tekmo proti Manchester Cityu. Vezist belega baleta je spregovoril o pripravah pred novo sezono: “Zelo dobro treniramo. Imamo dva treninga na dan. To je zelo trdo delo, vendar pa so to priprave in želimo biti v dobri formi za prihajajočo sezono.”

“Treningi so zabavni, saj vključujejo veliko dela z žogo. Smo zadovoljni s tem kako potekajo treningi in sem prepričan, da se bo naša telesna pripravljenost še izboljšala. Zelo pozitivno razpoloženje je prisotno v ekipi.”

Njegov pomen v ekipi
“Zadnja sezona je bila izredno težka za mene. Imel sem dve resni poškodbi in ju želim pustiti za sabo. Nimam nobenih težav in dobro treniram. Kot vedno bom dal vse od sebe, da poplača zaupanje trenerja, ki mi ga je namenim in da pomagam ekipi.”

Njegova vloga na sredini igrišča
“Upam, da bom lahko ponovno dosegel formo, ki sem jo imel, ampak si ob enem želim še izboljšati. Zato ves čas govorim s trenerjem o svojem pozicioniranju na igrišču in kako lahko še igram boljše.”

Delo z Benítezom
“Zelo smo navdušeni nad naslednjo sezono in delamo zelo dobro in trdo, tako da bomo lahko okusili uspeh. Igralci si včasih ne želimo največ delati na taktiki, ampak je to pomembno za organizacijo stvari in da dobimo dobre navade na igrišču, ki lahko pomagajo ekipi. Nimamo težav s tem.”

“Ni me preveč presenetil. To je bilo prvič, da sem delal z njim in je res vse pozitivno. Rekli so mi, da je ima zelo visoke standarde in to je tisto, kar mi je všeč pri njemu. Še vedno je dovolj časa, da ga še bolj spoznamo in upajmo, da bomo ohranili ta odnos in uživali skupaj v dobri sezoni.”

Sergio Ramos
“Držimo pesti, da bo ostal, ker je zelo pomemben za nas. Je naš kapetan in naš vodja tako na, kot tudi izven igrišča. Mislim, da bo ostal, ker po mojem mnenju je to najboljši branilec na svetu in bi moral biti v najboljši ekipi na svetu. Nobene potrebe ni, da bi ga prosili, da ostane, ker sem prepričan, da je to tisto kar tudi sam hoče narediti.”

Priprave v Avstraliji
“Želimo napredovati in se prilagoditi načrtom trenerja. Najpomembneje je izboljšanje v smislu naše igre, ne naših rezultatov. Potrebuješ nekaj čas, da se prilagodiš na načrte trenerja.”

Nasprotnik: Manchester City
“Proti njim sem igral že večkrat in so naredili veliko sprememb v zadnjih letih. Vložili so veliko denarja in so uživali uspeh v Angliji. Nisem videl njihove igre proti Romi.”

Prijateljska tekma na Norveškem
“To je velika država in sem prepričan, da bomo uživali. Tam sem bil že z reprezentanco. To je čast, da bomo tam predstavljali Real Madrid.”

Nasvet mladim
“Moje sporočilo je, da morajo trdo delati in verjeti vase.”