X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid v Ligi prvakov v skupini A

V Monte Carlu so izžrebali skupine za Ligo prvakov. Paris Saint-Germain (Francija), Šahtar Doneck (Ukrajina) in Malmö (Švedska) so trije nasprotnika Real Madrida v skupinskem delu Lige prvakov 2015/16. Beli bodo začeli boj za enajsti naslov prvaka v skupini A, kjer se bodo tako pomerili s prvakoma francoske in švedske lige ter drugo uvrščeno ekipo v Ukrajini v lanski sezoni. Finale bo 28. maja gostil milanski San Siro.

Paris Saint-Germain
Je francoski prvak, ki si je tako zagotovil mesto v prvem bobnu za žreb skupin. To bo sploh prvo srečanje med Real Madridom in PSG-jem v Ligi prvakov, čeprav sta ekipi že igrala drug proti drugi v pokalu UEFA in Pokalu pokalnih zmagovalcev.

Šahtar Doneck
Je končal v lanski sezoni na drugem mestu v ukrajinskem prvenstvu, zato je moral za igranje v skupinskem delu Lige prvakov že odigrati 2 kroga kvalifikacij. V prvem krogu so s skupnim rezultatom 3-0 izločili ekipo Fenerbahçeja, v zadnjem krogu pa še Rapid Dunaj s 3-2.

Malmö
Švedski državni prvak se je uvrstil v skupinski del Lige prvakov po treh krogih kvalifikacij. Žalgiris, Salzburg in Celtic so bili njihovi nasprotniki, ki so moralo položiti orožje pred švedskimi prvaki. Malmö je že bil finalist Lige prvakov in sicer leta 1979.

Liga prvakov, skupinski del, žreb:

Skupina A: Paris Saint-Germain, Real Madrid, Šahtar Doneck, Malmö;
Skupina B: PSV Eindhoven, Manchester United, CSKA Moskva, Wolfsburg;
Skupina C: Benfica, Atlético Madrid, Galatasaray, Astana;
Skupina D: Juventus, Manchester City, Sevilla, Borussia Mönchengladbach;
Skupina E: Barcelona, Bayer Leverkusen, AS Roma, BATE Borisov;
Skupina F: Bayern, Arsenal, Olympiacos, Dinamo Zagreb;
Skupina G: Chelsea, Porto, Dinamo Kijev, Maccabi Tel-Aviv;
Skupina H: Zenit, Valencia, Lyon, Gent.